FOTBAL  »  Superliga  »  VIITOR

EXCLUSIV La 37 de ani, Andrei Cristea și-a anunțat planurile de viitor: „Nu e cazul să fac pasul înapoi”

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 09:41 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 10:59

Andrei Cristea (37 de ani), jucătorul Politehnicii Iași în ultimele două sezoane, vrea să joace în Liga 1 în următorul sezon.

Experimentatul atacant al Politehnicii, care a încheiat sezonul 2020/2021 cu 7 goluri, nu își dorește să continue la Iași, după ce echipa a retrogradat în Liga 2.

Cristea spune că se află în discuții cu mai multe cluburi din primul eșalon și așteaptă ca tratativele să se concretizeze. Andrei se declară încă motivat și consideră că mai are multe de oferit.

La 37 de ani, Andrei Cristea și-a anunțat planurile de viitor: „Sunt în discuții”

„Aș vrea să mai joc, e clar că mi-aș dori să continui în prima ligă. Nu cred că e cazul să fac pasul înapoi. Sunt în discuții cu niște echipe, dacă nu iese, consider că ne-am făcut treaba destul de bine. 

Mi-am dorit întotdeauna să îmi termin cariera cu capul sus, pe picioare, iar lumea să-și aducă aminte de mine drept jucătorul care a fost golgheterul campionatului, a dat goluri cu Valencia.

Motivat mai sunt, foarte important pentru mine este că și în momentul de față mă duc cu plăcere să mă antrenez. Dacă mi-ar fi dispărut unul dintre aceste două lucruri, cu siguranță m-aș fi oprit. Sunt realist, am o vârstă, anii au trecut frumos pentru mine.

Îmi doresc adrenalina, competiția, faptul că se deschid stadioanele este un lucru bune. Ne-a lipsit foarte mult tuturor asta, jucând cu stadioanele goale nu a fost prea plăcut, dar a fost mai bine decât atunci când am stat în pandemie și nu am putut juca”, a declarat Andrei Cristea la GSP Live. 

Jucătorul care m-a influențat foarte mult a fost Narcis Răducan. Stăteam cu el în cameră, era un băiat care citea Iliada, un jucător care făcea foarte mult stretching, era profesionist, mă învăța ce să mănânc, cum să mă antrenez. Faptul că am reușit să joc până la 37 de ani și ceva înseamnă că mi-au prins bine sfaturile primite atunci.
- Andrei Cristea

Andrei Cristea nu ar refuza o ofertă de la Rapid

Întrebat în luna mai la emisiunea „Digi Sport Matinal” dacă ar fi de acord să joace pentru Rapid, Cristea a spus că nu ar refuza o eventuală ofertă de la echipa recent promovată în Liga 1.

„Mie mi se termină contractul în vară și sunt deschis la negocieri. Pe stadionul Giulești m-am simțit mereu foarte bine. E o atmosferă extraordinară. Puțini jucători să pot lăuda că au în CV cei trei granzi din Capitală”, a spus Cristea.

Dublu campion în Liga 1, Andrei Cristea a jucat la FCM Bacău, Steaua, Poli Timișoara, Poli Iași, Dinamo, Karlsruher, FC Brașov, Qabala, Salernitana, Martina Franca și CSU Craiova.

408 meciuriare Andrei Cristea în Liga 1, în care a marcat de 114 ori

Mai multe știri din Liga 1:

Primul transfer reușit de Farul » Gică Hagi aduce un jucător trecut pe la FCSB și CFR Cluj!

Portretul noului jucător de la CFR Cluj! Cum l-a caracterizat fostul antrenor pe fotbalistul lui Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
persanu
persanu  •  21 Iunie 2021, 13:03

Va dati seama ce profesionist trebuie sa fi daca il contactezi pe Cristea sa-l aduci la echipa la 37 de ani ? Si sa-l aduci de la o echipa retrogradata ...

silvio_roja_luciann_is_randoom
silvio_roja_luciann_is_randoom  •  21 Iunie 2021, 11:06

Vino la fc fcsb

Vezi toate comentariile (2)
Comentează