FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Mutări spectaculoase pe axa CSU Craiova - Poli Iași: Andrei Cristea poate reveni la ieșeni » Ce se întâmplă cu Gardoș și Burlacu

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2019 18:18

Cei de la Poli Iași i-au spus atacantului că are ușa deschisă dacă vrea să se întoarcă de la CSU Craiova. Burlacu, împrumutat lui Poli, va reveni oricum în Bănie, iar pentru Gardoș, aflat în aceeași situație, se discută.

A fost una dintre cele mai spectaculoase tranzacții din mercato hibernal. Andrei Cristea de la Poli Iași la CSU Craiova, la schimb cu oltenii Florin Gardoș și Andrei Burlacu.

Ultimii doi sub formă de împrumut, până-n vară. Aceiași actori ar putea fi subiectul unui nou schimb pe ruta amintită, dar în sens invers.

Concurență mare

Deși insistă că vrea să-și câștige locul în primul unsprezece, Cristea nu pare să se plieze pe stilul alb-albaștrilor. Iar la concurență cu Fortes și Koljici, pornește din capul locului cu șansa a treia. Motiv pentru care moldavii cred că au o șansă să-și aducă înapoi fostul căpitan și marcator.

„Te așteptăm acasă”

Deunăzi au profitat de ziua lui de naștere (35 de ani) și pe site-ul clubului au postat un mesaj care vorbește de la sine: „La mulți ani, căpitane! Te așteptăm acasă”.

Contactat azi, președintele executiv Adrian Ambrosie a comentat: „Noi i-am spus și-n iarnă, când a plecat, că se poate întoarce oricând. Dar depinde de el. Pentru Iași este și va rămâne un jucător simbolic”.

„Avem o înțelegere cu domnul Rotaru”

În sens invers, de la Iași la Craiova, se va întoarce sigur Andrei Burlacu. Cât îl privește pe Florin Gardoș, decisive vor fi discuțiile cu șefii Craiovei. Fundașul mai are un an de contract în Bănie și vrea să-l respecte.

„Ne-a spus că Universitatea e prima lui opțiune. Dar dacă nu va mai fi dorit, ne-am înțeles cu patronul, domnul Rotaru, să ni-l lase nouă. Gardoș se simte foarte bine la Iași, i-a plăcut mult orașul și e dispus și el să continue aici”, a dezvăluit Ambrosie.

Mrzljak spre Bănie

Președintele moldav ar putea primi satisfacție, în condițiile în care la CSU Craiova va ajunge în vară, gratis, mijlocaș defensiv croat Filip Mrzljak, 26 de ani, de la Astra Giurgiu. 

2020e anul în care expiră contractele cu CSU Craiova lui Andrei Cristea și Florin Gardoș

12.000 €lunar câștigă Andrei Cristea în Bănie. La Iași lua 6.000 plus bonusuri

5.000 €lunar încasează Florin Gardoș la Iași

veZI și:

VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârțu e gata să facă revoluție la Craiova: „O să am o ședință cu domnul Rotaru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
238318103520970
Autel Radulescu  •  17 Mai 2019, 12:44

Si,care sunt mutarile spectaculoase ? O sa msnipulati lumea cel putin doua luni de zile cu "mutarile spectaculose" ,adica nimic.

antalmihai
antalmihai  •  17 Mai 2019, 07:13

Singurul Burlacu trebuie sa vina inapoi!

antalmihai
antalmihai  •  17 Mai 2019, 07:12

Cu parere de rau Cristea nu sa adaptat si nici nu cred ca o va face... iar Gardos ce sa faca la Craiova?????????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează