FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

VIDEO // Andrei Cristea promite un adevărat război în următorul meci cu Viitorul: „Aia va fi adevărata finală pentru noi!”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 00:09

 CSU Craiova a pierdut azi pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-0, oltenii riscă să piardă locul 3 din Liga 1.

Jucătorul Craiovei, Andrei Cristea, a fost extrem de dezamăgit după meci, dar promite o altă față în următorul meci cu FC Viitorul.

 

„A fost un meci greu pentru noi. Am pierdut azi... Avem un an de muncă în spate și vrem să terminăm pe locul 3. Meciul cu Viitorul va fi adevărata noastră finală. Este final de sezon și toată lumea este agitată, vrea să câștige. Cred că vom arăta cu Viitorul o cu totul altă față”

„CFR-ul merită titlul. Noi îi felicităm. Au fost pe primul loc și au câștigat 2 campionate consecutiv. Merită felicitați de toată lumea! Au tot respectul nostru” Andrei Cristea, jucător CSU Craiova

Citește și:

CFR Cluj - CSU Craiova 1-0 // Critici dure la adresa lui Dan Petrescu: „Să nu vină el acum să își ia merite”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Mai 2019, 13:01

Craiova trebuie sa se roage Celui-de-Sus ca Viitorul sa castige Cupa pentru ca la felul in care joaca echipa lui Papura-Voda este putin probabil ca sa castige meciul cu Viitorul. In mod normal Viitorul va castiga meciul cu Astra din playoff si, la puncte egale - 36 sau 37 daca cele doua fac meci nul la Craiova - CSU este out din Europa, in cazul in care Astra castiga Cupa.

2028707744052775
Lupul Singuratic  •  13 Mai 2019, 11:24

Ce fata sa aratati cu Viitorul , Cristea? Aia a neputintei , de care suntem satui?! Alergati ca niste oi ratacite pe teren. Kelic si Donkor sunt mereu prinsi pe picior gresit . Saracul Kelici , e atat de speriat de fotbal , ca si atunci cand vrea sa paseze la cel mai apropiat coechipier il fixeaza vreo 5 minute cu privirea si da drumul la minge cand se pozitioneaza adversarul mai bine pe traiectorie s-o intercepteze. Portarul a devenit cel mai bun prieten al fundasilor la Craiova. In rest numai jucatori lipsiti de viziune , curaj si disponibilitate la efort. Exceptie au facut Cicaldau si Mateiu si poate Bancu , uneori. Barbut alearga de parca e un chihuahua ce conduce cu boticul o minge : capul in pamant si driblinguri fara numar , pana pierdem mingea. Fedele e "paralele" cu trasul la poarta . I-au intrat doua suturi intr-un campionat intreg si acum chiar crede ca stie sa suteze. Prea multe pase gresite si mingi sutate la marea scapare , direct in picioarele adversarului.Jucatori fara stapanire de sine si fara control bun al mingii care joaca ca disperatii in multe momente. Nu au smecheria fotbalistica, pe care au aratat-o cei de la Cluj. Nu stiu sa se foloseasca de corp in dueluri, cad ca mustele , prea usor uneori , si sunt imprudenti fix cand nu trebuie. Intr-un cuvant : schimbati toata echipa , cu exceptia a trei- patru jucatori!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  13 Mai 2019, 09:57

Pacat de tine! Ai ajuns la varsta asta si nu ai inteles nimic din spiritul sportiv! Intotdeauna adevarata finala este intrecerea urmatoare! Nu Mrisica de la marginea lanului de porumb... Te-ai deescalificat complet prin vorbele pe care le-ai spus... Se pare ca nu le stii decat pe astea... Adevarata finala e cu oricine altcineva... Si va fi peste douazeci de ani... Pacat! Pareai un tip inteligent!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close