FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Andrei Cristea, reacție categorică după cazurile de Covid-19 de la Dinamo: „Ăsta mai e campionat? Cine mai are curaj să joace cu ei?!”

Andrei Cristea se teme de noul coronavirus
Andrei Cristea se teme de noul coronavirus

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 17:27 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 17:52

Șase jucători ai lui Dinamo au fost astăzi confirmați cu Covid-19. Andrei Cristea (36 de ani), atacantul celor de la Poli Iași, privește cu îngrijorare situația. În urmă cu 4 zile, cele două cluburi au remizat în play-out, scor 1-1.

Andrei Cristea crede că actualul sezonul este unul haotic și le cere oficialilor Ligii și Federației să ia măsuri rapide. Veteranul din atacul Iașiului se teme pentru sănătatea sa, după de duminică a intrat în contact cu dinamoviștii depistați pozitiv cu noul coronavirus. 

Andrei Cristea: „Ăsta mai e campionat? Cine are curaj să mai joace cu Dinamo?”

„Ne-a pus pe gânduri puţin şi lucrul ăsta nu ne face bine. Pentru că ar trebui să ne concentrăm pe fotbal şi uitaţi că sunt lucruri care ne trag înapoi. Am avut contact cu ei, am discutat, ne-am salutat înainte şi după meci, avem şi noi familii şi nu vrem să se întâmple vreo nenorocire. Lucrurile au degenerat şi cred că cei care conduc acest fenomen ar trebui să ia repede nişte decizii. 

Dacă mai apare un focar de genul ăsta va fi foarte complicat pentru toată lumea să îşi asume o dispută, un meci. Ce se va întâmpla cu restul echipelor care vor juca contra lui Dinamo? Cine va avea curaj să joace contra lor? Ăsta mai e campionat? Greşelile de arbitraj care au fost, problemele cu coronavirus, trei campionate într-unul, sunt lucruri complicate, adică totuşi haideţi să vedem realitatea. Este un campionat pe care eu nu l-am mai trăit în toată cariera mea şi mi-aş dori să-l uit foarte repede”, a declarat Andrei Cristea într-o conferință de presă. 

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

DINAMO. Pleacă Gigi Mulțescu?! Ce a declarat antrenorul: „«SMURD»-ul nu mai poate să facă față unor asemenea provocări”

Pe cine se bazează Dinamo, după ce șase jucători s-au îmbolnăvit cu COVID-19 » Probleme mari pe două posturi + cum ar putea arăta echipa de start

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
regalistul
regalistul  •  17 Iulie 2020, 09:17
Postat de Florentin Fl Bengus pe 16 Iulie 2020, 19:49

Penibil cum cerseste un loc in prima liga...

Penibil ești dumneata. Faci probabil parte dintre contestatarii inconștienți ai pandemiei. Ești sănătos azi, dar mâine ?! Ai citit că un campion mondial bulgar la lupte a decedat datorită coronavirus la numai 32 de ani ?!

creeperno
creeperno  •  16 Iulie 2020, 23:04

Sa va fie frica ca e mai usor sa va invingem

1717336011646542
Florentin Fl Bengus  •  16 Iulie 2020, 19:49

Penibil cum cerseste un loc in prima liga...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează