FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Andrei Cristea se pronunță în conflictul dintre CSA și FCSB: "Când privești tot tabloul, lucrurile sunt clare"

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 19:48

Andrei Cristea (33 de ani), marcatorul golului care poate decide soarta titlului în acest sezon, crede că FCSB este purtătoarea spiritului Stelei.

Andrei Cristea a evoluat pentru formația patronată de Gigi Becali între 2004 și 2006, fiind artizanul unor meciuri memorabile, printre care celebra eliminare a Valenciei, din șaisprezecimile Cupei UEFA.

"Dacă așa a hotărât justiția, înseamnă că FCSB este numele echipei. Dar în momentul în care privim tot tabloul, în care vedem culorile roș-albastre, lucrurile sunt clare. Te gândești că joci împotriva adevăratei Steaua.

Nu am privit meciul de aseară ca pe o răzbunare. Nu știu dacă aș fi avut loc în lotul actual de acolo. FCSB are în momentul de față niște jucători foarte valoroși", a declarat Cristea la TV Digi Sport.

10
goluri a marcat Cristea în cele 52 de partide jucate în tricoul Stelei

Vezi și: EXCLUSIV Andrei Cristea e indiferent după reacția exuberantă a lui Talpan: "Să fie sănătos, nu mă interesează dacă s-a bucurat la gol"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
corectu
corectu  •  09 Mai 2018, 08:13

Cum Steaua a functionat ilegal din 2003 pana in 2014?.11 ani?Armata a primit bani pentru chiria stadionului o buna perioada.Cand nu s-au inteles la bani,Armata a deschis proces,bazandu-se pe faptul ca nu s-a facut documentatia corecta.Armata l-a pacalit pe Becali.Sa se stie ca FCSB este continuatoarea Stelei.DE CE ARMATA A ACCEPTAT 11 ANI ACEASTA SITUATIE?

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Mai 2018, 07:54

Decat Budescu la CFR ,mai bine Cristea . Un adevarat caracter ,jucator ,luptator ,cred ca inca 2-3 ani mai poate juca foarte bine.

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  09 Mai 2018, 01:04
Postat de davidblack pe 09 Mai 2018, 00:22

tu esti mai prost decat telefonul ala cu disc ..........***

Ba eu nu am telefon cu disc,am cu manivela,ca sa iti dau curent cand ramai fara baterie la "aifonul"tau.Vai de capul tau de pr0stalau.Daca tu crezi ca asta e singura ta avere,telefonul si masina.Numai pr0stii se lauda pe net cu ce telefon au ei si ce masina au.Dar in cap vibreaza ata cu care sunt legate urechile ca sa nu-ti cada.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează