FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Andrei Ionescu va juca în liga a doua din Turcia

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Revenit în Ghencea după împrumutul la Poli Iaşi, Andrei Ionescu îşi face din nou bagajele, de data aceasta cu destinaţia Turcia. Mijlocaşul Stelei va evolua sub formă de împrumut la divizionara secundă Mersin Idmanyurdu, echipă antrenată de fostul preparator fizic al roş-albaştrilor, Yuksel Yeşilova.

Potrivit site-ului mersinidmanyurdu.org, preşedintele clubului turc, Ali Kahramanli, a declarat că a ajuns la un acord de principiu cu Ionescu şi că fotbalistul român a ajuns la Mersin, marţi seară. Kahramanli a precizat că Ionescu va semna un contract săptămâna viitoare, informează Mediafax.

Yuksel Yeşilova a semnat joi o înţelegere pe un an cu Mersin Idmanyurdu, grupare care evoluează în a doua ligă turcă. Presa turcă a notat luni că Yeşilova este favorit pentru preluarea postului de antrenor secund al reprezentativei Turciei, pregătită de olandezul Guus Hiddink.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
 •  05 Iunie 2010, 08:16
Postat de pe 04 Iunie 2010, 20:27

era bun la caiova daca nu pleca aiurea ce credea ca daca vine la steaua acolo gaseste numai lapte si miere? cum se va rata in liga a 2 -a ddin turcia

pe vremuri exista miere, acum au ramas doar produsele lactate :(

 •  05 Iunie 2010, 08:11
Postat de pe 05 Iunie 2010, 00:42

felicitari,mare fotbalist ai ajuns.Daca nu te intorci la craiova in 2ani,o termini cu fotbalu

Lasa-l ca e mai bine asa, bine ca nu s-a dus sa joace in a doua liga din China. Pana la urma banii vorbesc.

 •  05 Iunie 2010, 00:42

felicitari,mare fotbalist ai ajuns.Daca nu te intorci la craiova in 2ani,o termini cu fotbalu

Vezi toate comentariile (19)
Comentează