FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-1

Andrei Ivan rememorează momentele de coșmar din meciul cu FCSB: "Am ajuns în lumea viselor"

Ieri, Ivan a făcut o vizită la medic pentru a afla dacă are vreo problemă după contactul cu Bălașa
Ieri, Ivan a făcut o vizită la medic pentru a afla dacă are vreo problemă după contactul cu Bălașa

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 00:00

Ivan a povestit pentru Gazetă episodul din minutul 34 al derby-ului cu FCSB, când a căzut la pământ, inconștient, după un contact cu Bălașa.

Andrei Ivan s-a prăbușit pe gazon în minutul 34 al meciului cu FCSB, 0-1, după un duel cu Mihai Bălașa. Portarul oaspeților, Florin Niță, a intervenit imediat ce l-a văzut pe atacantul Științei prăbușit și l-a ajutat să nu își înghită limba. Ivan a putut continua partida și a rămas pe teren până la final.

Fotbalistul de 20 de ani a vorbit despre acest episod. "Nici nu știu ce m-a lovit. Am văzut negru și am ajuns în lumea viselor. Îi mulțumesc și îi sunt recunoscător lui Florin Niță!", a declarat Andrei. Cei doi s-au îmbrățișat și la finalul derby-ului de duminică seara.

Imediat după terminarea meciului, sora lui Andrei s-a dus să-l îmbrățișeze. Dorina a suferit și ea un șoc la tribuna 0 când și-a văzut fratele la pământ. După ce i-a acordat primul ajutor lui Ivan, echipajul medical din Salvare i-a oferit primul ajutor și Dorinei.

6goluri în 27 de meciuri a marcat Ivan în acest sezon, fiind golgeterul Științei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close