FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 1-2

VIDEO CU FAZA CSU Craiova - FCSB. Ivan s-a făcut de râs la penalty-ul controversat dictat de Kovacs: „A lovit mingea în cap! N-am mai văzut așa ceva”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +5   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 23:03 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 23:34

Istvan Kovacs a dictat un penalty contestat pentru CS Universitatea Craiova, în minutul 79 al meciului cu FCSB, la scorul 0-1. Andrei Ivan a alunecat și a tras lamentabil, pe lângă poartă. Oaspeții s-au impus cu 2-1.

CSU Craiova a presat în repriza secundă a disputei de pe „Oblemenco”, dar s-a lovit de zidul ridicat de Târnovanu. Oltenii au avut șansa egalării pe final, în minutul 79, la penalty-ul contestat dictat de Istvan Kovacs.

VIDEO. Ivan s-a făcut de râs la cea mai încinsă fază din Universitatea Craiova - FCSB

Un șut al lui Raul Silva, din interiorul careului, a fost respins în corner de Iulian Cristea. Fără să ezite și fără să fie atenționat de arbitrul asistent, Istvan Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea oltenilor, considerând că fundașul oaspeților a atins mingea cu mâna.

„Centralul” a așteptat analiza din camera VAR. După mai bine de două minute, fără să meargă personal să consulte monitorul de la marginea terenului, decizia a rămas în picioare: penalty pentru Craiova!

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
+1 FOTO

Reluările prezentate de televiziuni nu lămuresc faza, dacă Iulian Cristea blochează mingea cu mâna sau dacă fundașul central are brațul lipit de corp.

CSU Craiova - FCSB. Ivan s-a făcut de râs la penalty-ul controversat dictat de Kovacs: „A lovit mingea în cap! N-am mai văzut așa ceva”
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Andrei Ivan s-a făcut de râs în momentul executării penalty-ului. A alunecat, a lovit în gazon și a trimis hilar, pe lângă poartă. „Incredibil, n-am mai văzut așa ceva! Andrei Ivan a lovit mingea în cap!”, au exclamat în direct comentatorii postului Prima Sport, Costi Mocanu și Emil Grădinescu. 

La două minute distanță de la penalty-ul ratat, Sorescu a făcut 2-0 pentru FCSB. Imediat după reușită, Andrei Ivan a fost surprins de cameră acoperindu-și fața cu mâinile, vizibil afectat de moment. 

CSU Craiova, încă un penalty cu FCSB

În prelungirile partidei, CSU a mai beneficiat de un penalty. De data asta Istvan Kovacs n-a observat infracțiunea live, dar a fost atenționat din camera VAR. Dawa l-a tras evident în interiorul careului pe Raul Silva.  

CSU Craiova - FCSB. Ivan s-a făcut de râs la penalty-ul controversat dictat de Kovacs: „A lovit mingea în cap! N-am mai văzut așa ceva”
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

VIDEO CU GOLUL. Andrea Compagno, reușită de „9” veritabil pentru 0-1 în Universitatea Craiova - FCSB

Koljic a fost mai sigur decât Ivan și a transformat pentru 2-1. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Mutu a analizat-o pe CFR și afirmă: „E favorita numărul 1 la titlu” + Cum crede că îl poate învinge pe Dan Petrescu

Reacția lui Elias Charalambous când a văzut că Marius Șumudică a luat tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Cred că e mai bun ce am eu, nu?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
mafa
mafa  •  01 Mai 2023, 22:48

Penibili mocanu si gradinescu...nu intelegeti ca parerile unui comentator nu trebuie sa existe !!!..sunteti platiti doar sa comentati un meci de fotbal nu sa va ascultam parerile voastre de 10sb-isti. Degeaba aveti 1000 de ani in sport, depasitilor.

oase92
oase92  •  01 Mai 2023, 19:04
Postat de danielsam pe 30 Aprilie 2023, 23:08

Acum au aratat ca e ofsaid inainte de 11 metri pentru craiova!de ce nu a arata-o popa arbitrul var in timpul meciului?daca ivan marca nu Era corect Adica e ofsaid dar se da 11 metrii!poate Ii bate rapid pe cfr si raman pe 3 !hai steaua

Arbitrul Cătălin Popa este rapidist. Este același arbitru care, la meciul trecut dintre cele 2 echipe, fiind la VAR, nu a chemat arbitrul să vadă intervenția lui Ivan la Edjouma, în careu, sancționată de arbitru cu galben pentru fecesebist, pentru ”simulare” fiindcă în cădere, acesta s-a agățat cu piciorul de Ivan, căderea fiind însă determinată de împingerea evidentă, din spate, a lui Ivan care, a cerut, cu tupeu, galben pentru Edjouma (mârlănia la cote maxime, răzbunată acum). Este același arbitru care le-a refuzat clujenilor (U.Cluj) un penalti clar, în meciul cu Rapid.

doritor
doritor  •  01 Mai 2023, 15:05

Iar specialisti mai mari s-au mai mici n-au vazut clar daca Cristea avea mana la piept( de si o scurta reluare care a disparut subit au aratat cum mana era departata cand jucatorul era cu spatele si cand cade o duce la piept si e lovit in cot) totusi sunt convinsi ca n-a fost unii,ca a fost altii. Comentatorii mai ca nu plangeau ,noroc ca increzutul de Ivan a ratat.Iar o saptamana de vaietat. Dar daca Compagno lua al2 cartonas galben meritat de 2 ori dupa primul ce se intampla?.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează