FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB

EXCLUSIV Ivan scapă ieftin, emoții cu Anzor + Ce se întâmplă cu Vladimir Screciu

Andrei Ivan poate juca împotriva FCSB // FOTO: Imago
Andrei Ivan poate juca împotriva FCSB // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 17:14 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 11:33

RMN-ul efectuat de atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan, n-a dezvăluit vreo problemă serioasă, astfel că va fi pe foaie în derby-ul cu FCSB. În schimb, lui Anzor Mekvabishvili încă nu i-au sosit actele. Incert este, în continuare, Vladimir Screciu.

CS Universitatea Craiova strânge rândurile înaintea derby-ului cu liderul FCSB, programat duminică, pe „Ion Oblemenco”. Antrenorul Ivaylo Petev a primit între timp două vești. Una bună, alta, mai puțin.

Radu Drăgușin i-a dat gata pe fanii lui Tottenham » Cu ce a apărut la antrenament, înaintea duelului cu Guardiola: „Prințul din Transilvania”
Tottenham
Radu Drăgușin i-a dat gata pe fanii lui Tottenham » Cu ce a apărut la antrenament, înaintea duelului cu Guardiola: „Prințul din Transilvania”

Bine este că Andrei Ivan scapă ieftin în urma accidentării suferite etapa trecută, la 1-2 cu Farul. Extrema stângă a juveților a fost înlocuit în minutul 65, din cauza unei lovituri primite în șold. S-a ales cu un hematom, dar scapă doar cu atât, din informațiile Gazetei Sporturilor.

Pe RMN-ul pe care l-a efectuat nu se vede vreo leziune musculară, astfel că el ar putea intra duminică pe foaia de meci. Acolo unde nu este deocamdată clar dacă va ajunge noua achiziție, Razor Mekvabishvili.

Lui Mekvabishvili încă nu i-au sosit actele

Mekvabishvili a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 4 ani și jumătate, se antrenează de câteva zile cu echipa, însă nici azi nu-i sosiseră actele pentru a putea fi înregistrat oficial la Ligă.

Patronul Mihai Rotaru a precizat că odată ce vor fi ajuns actele, totul va depinde de staff-ul tehnic: „Se va pune doar problema dacă este sau nu pregătit fizic. La noi nu au fost probleme cu actele.

Pe Maldonado l-am luat cu avion privat de la Sofia ca să își ia viza și să fie apt pentru meciul de aseară (n.r. - cu Farul). Nu avem o problemă cu astfel de organizări. Jucătorul poate să își ia permisul de muncă și-l va lua și poate să îl ia, regulamentar. Nu este niciun impediment din punct de vedere legislativ”.

Vladimir Screciu se antrenează cu echipa

În ceea ce-l privește pe Vladimir Screciu, absent din decembrie, ca urmare a unei rupturi musculare, totul e învăluit în ceață. Internaționalul român a fost supus unui RMN, în funcție de rezultatul căruia se va ști dacă e apt pentru derby-ul cu liderul Superliga sau trebuie să mai amâne revenirea pe teren.

Gazeta Sporturilor a aflat că el s-a antrenat zilele acestea cu echipa.

Mai puteți citi:

Mica Unire » Suporterii a două rivale din Superligă s-au „înfrățit”

Necruțător cu transferurile lui Dinamo: „Cea mai tare campanie din istorie! O să jucăm noul sistem «Nicolescu», 3 cu 3 intercalat, doi portari și restul se descurcă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mario09
mario09  •  25 Ianuarie 2024, 10:42

Ivan nu a suferit nici o accidentare, pur și simplu nu vrea sa joace!

CostiCorabu
CostiCorabu  •  24 Ianuarie 2024, 18:27

Anzor, Razor, ce mai contează dragi jurnaliști GSP.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează