FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Andrei Mărgăritescu: "Moţi va ajunge la o echipă mai bună ca Siena"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2009 00:00

Andrei Mărgăritescu, jucătorul lui Terek Groznîi, a vorbit despre debutul lui Silviu Izvoranu la Terek Groznîi în meciul amical cu Zorya Lugansk, partidă transmisă în direct de GSP TV, dar şi despre revenirea lui Moţi la Dinamo.

"Este un meci amical şi nu e nici o problemă că am făcut egal. Noi ne-am făcut antrenamentul pentru astăzi şi asta contează. Cred că Izvoranu s-a descurcat bine în primul său meci. În seara asta sînt ultimele discuţii pentru transferul său, sper să se rezolve", a spus Andrei Mărgăritescu la GSPTV.

Acesta a mai vorbit şi despre reîntoarcerea lui Cosmin Moţi la Dinamo, după eşecul de la Siena: "Moţi e un jucător valoros şi iubit de fani. El vrea să se întoarcă, să joace în Ligă cu Dinamo. Nu e un pas înapoi că a revenit pentru că este tînăr. Cred că va ajunge la o echipă şi mai bună decît Siena

Dinamo va fi imbatabilă cu întregul lot, nu doar cu cuplul Tamaş - Moţi. În trecut nu toate repatrierile au fost bune, dar cu Claudiu Niculescu şi Cosmin Moţi, DInamo are şanse"

Mijlocaşul lui Terek Groznîi a vorbit şi despre stenogramele apărute în "Cazul Valiza": "Eu cred că stenogramele apar cu tentă, sînt conversaţii private, iar faptul că ele apar ne strică imaginea fotbalului", a mai adăugat acesta.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (3)
 •  02 Februarie 2009, 22:15

Adica, ajunge la Dinamo?!? Mai, China, aparitia stenogramelor in presa face rau fotbalului roman?!? Sau EXISTENTA aranjamentelor dovedite de stenograme??? Esti manelist? Daca da, e explicabila confuzia...

 •  02 Februarie 2009, 20:22

Normal! Daca el n/a facut fata la Siena, va ajunge la Terek Groznii, Al Hilal, Al Satir, Al Kiomag. Kakaia alta ekipa?

 •  02 Februarie 2009, 20:11

Da la Terek Groaznik.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează