FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se repliază! Scuze pentru Voluntari, atac la altă rivală din Superligă: „La ea mă refeream”

FC Voluntari - Hermannstadt / Foto: Raed Krishan
FC Voluntari - Hermannstadt / Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 13:41 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 13:41

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a oferit clarificări cu privire la declarațiile date despre meciul Voluntari - Hermannstadt, scor 1-0. Oficialul dinamovist se declara dezamăgit: „Credeam că prieteniile din fotbal au dispărut”.

În contextul în care Bogdan Bălănescu, directorul general al ilfovenilor, a amenințat că o va reclama pe Dinamo, oficialul „câinilor roșii” a ținut să precizeze că o respectă pe FC Voluntari și că afirmațiile sale s-au referit la FC Hermannstadt. El a precizat, de asemenea, că nu a vorbit niciodată despre un blat între cele două formații de play-out.

Accidentat, fotbalistul celor de la FCSB a intrat pe un stream de YouTube, în noapte » Dialog incredibil, plin de vulgarități: „Bă, nu o mai suna pe nevastă-mea! Ești mort!”
FCSB
Accidentat, fotbalistul celor de la FCSB a intrat pe un stream de YouTube, în noapte » Dialog incredibil, plin de vulgarități: „Bă, nu o mai suna pe nevastă-mea! Ești mort!”

Noile clarificări din partea lui Andrei Nicolescu

„Domnul Bălănescu a răspuns corect. Poate e greșeala mea de exprimare. Vreau să îl asigur că îl respect și la fel este și în cazul echipei pe care o conduce. Mă refeream la cealaltă echipă, care este lipsită de griji și poate trata mai lejer un alt adversar. Ne dorim să trateze la fel orice adversar, la fel cum ne-a tratat și pe noi.

Eu nu am vorbit de blat, am vorbit de intensitate. Ați văzut și declarațiile lui Dani Coman sau ale lui Măldărășanu, care au recunoscut că au făcut un meci mai slab. E normal să fie competiție la fiecare meci”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.

Dinamo poate primi o nouă lovitură

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, o va reclama pe Dinamo la Comisii. De vină sunt declarațiile date de Andrei Nicolescu despre o posibilă „prietenie” la meciul câștigat de ilfoveni contra lui Hermannstadt, scor 1-0.

„Câinii” ar putea să aibă probleme și din cauza ieșirii lui Andrei Nicolescu. Administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare s-a plâns de desfășurarea meciului FC Voluntari - FC Hermannstadt. Replica a venit din partea lui Bogdan Bălănescu.

„Eu nu știu în ce calitate a vorbit domnul Nicolescu. De patron sau de administrator special? Dacă era de patron, nu i-aș fi răspuns, nu eram de rangul dumnealui.

Nu cred că gustul amar îl are din cauza meciului nostru cu Hermannstadt. Trecând mai departe, la lipsa de ritm și agresivitate, dânsul cred că vine din Premier League. Nu știu dacă aș putea să îi dau anumite cifre, dar să arunci cu noroi în munca unor băieți, în onoarea clubului, e greșit.

Știți foarte bine că de 3 ani și jumătate, de când sunt la Voluntari, n-a existat nicio suspiciune despre modul în care ne-am apărat șansele.

Să faci asemenea acuzații, să muți atenția de la problemele pe care Dinamo le are, la alt meci, mi se pare extrem de grav. Sunt convins că în fața Comisiei de Disciplină va aduce toate probele pe care le are. Nu pot decât să îmi exprim uimirea.

Normal că îi chemăm la Comisie, nu se pune problema. Plângerea noastră este deja redactată, luni va fi trimisă Comisiei”, a spus Bogdan Bălănescu, la Prima Sport.

Ce a spus Andrei Nicolescu, după Voluntari - Hermannstadt

Partida de la Voluntari mi-a lăsat un gust amar. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înşelat

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor, despre sancțiunile primite de Dinamo și UTA: „La Dinamo, publicul joacă un rol important, mie mi se pare o decizie exagerată”

Citește și

Andrei Nicolescu, all-in în fața Comisiei de Disciplină: „Să se țină cont de precedentele internaționale!”
Dinamo
Andrei Nicolescu, all-in în fața Comisiei de Disciplină: „Să se țină cont de precedentele internaționale!”
Campionat încheiat? Nu s-a mai întâmplat NICIODATĂ așa ceva în istoria primei ligi
PLAY-OFF
Campionat încheiat? Nu s-a mai întâmplat NICIODATĂ așa ceva în istoria primei ligi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  01 Aprilie 2024, 22:44

Ti-ai dat cu stangul in dreptul

mzm1
mzm1  •  01 Aprilie 2024, 19:05

Ce circ ridicol! După ce Voluntari dă cadou, de ani buni, toate punctele lui Dinamo, la fiecare meci, acum ce să vezi? se fac că se ceartă! Bravos națiune, foarte subtil, i-ați păcălit pe toți!

talpaiadului
talpaiadului  •  01 Aprilie 2024, 16:35

Declaratia lui Nicolescu a fost lipsita de sens, indiferent la ce s-a referit el acolo. Pai daca Hermannstadt-Voluntari a fost un meci suspicios, atunci Farul-Dinamo si Dinamo-Otelul cum au mai fost, cand in ambele meciuri atat Farul cat si Otelul nu au jucat absolut nimic, jucatorii lor comportandu-se ca niste jaloane in fata dinamovistilor?! Aceste declaratii din partea conducatorilor de club sunt daunatoare fotbalului, incitand suporterii spre adoptarea teoriilor conspiratiei, vazand meciuri aranjate si omenii peste tot, fara a intelege ca in fotbalul romanesc nu mai exista echipe constante, fluctuatiile uneori dramatice fiind ceva normal in jocul tuturor echipelor din liga mamaliga.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează