FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Andrei Nicolescu, primul interviu ca administrator special: „Nu e vorba de dușmănie, dar nu mai pot colabora cu Vlad Iacob” » Ce promite să facă la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 18:09 / Actualizat joi, 17 august 2023 18:32

Andrei Nicolescu este de astăzi administratorul special al clubului Dinamo, după revocarea din funcție a lui Vlad Iacob. 

Decizia AGA a fost transmisă deja la Registrul Comerțului, iar efectele se produc de la momentul hotărârii, au transmis oficialii grupării. Totuși, părțile care nu au fost de acordat cu hotărârea AGA pot depune contestație la Tribunal în zilele ce urmează. 

Până atunci, Andrei Nicolescu a savurat momentul, faptul că a devenit administratorul special al „câinilor", a pozat triumfător în mediul online, a oferit primele reacții din noua postură, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Vlad Iacob, conferință după ce a fost mazilit de la Dinamo: „Pentru ei, clubul nu e pe primul loc. Nu sunt banii necesari în conturi” » Îi dă replica lui Burcă
DINAMO
Vlad Iacob, conferință după ce a fost mazilit de la Dinamo: „Pentru ei, clubul nu e pe primul loc. Nu sunt banii necesari în conturi” » Îi dă replica lui Burcă

Andrei Nicolescu, primul interviu ca administrator special al lui Dinamo

- Domnule Nicolescu, ați postat un mesaj în mediul online imediat după oficializarea numirii ca administrator special: „Oficial, m-am întors! Hai să facem Dinamo numărul 1". Totuși, sunteți oficial la Dinamo de la începutul anului, care ar fi înțelesul vorbelor dumneavoastră.
- N-am fost plecat, dar nici n-am avut funcție oficială la Dinamo. Toată lumea a încercat să speculeze acest lucru, că nu sunt implicat, că n-am calitate oficială la Dinamo. De aceea am scris acel mesaj.

- Nu cred că e doar curiozitatea mea, clar e a suporterilor dinamoviști, de ce v-ați dorit atât de mult această funcție de administrator special, deținută până azi de Vlad Iacob? 
- Nu e adevărat! N-am dorit atât de mult această funcție. Ideea este că am constatat că Vlad Iacob nu poate lucra în echipă și nu e capabil să facă echipă cu ceilalți din echipă, nu doar cu echipa noastră. Această măsură era necesară.

Andrei Nicolescu a replicat ferm: „Nu e vorba de dușmănie, dar nu mai pot colabora cu Vlad Iacob"

- Vlad Iacob a spus azi că ar putea să se întoarcă în viitor la Dinamo, ați mai putea lucra împreună? În fotbal, prieteniile și dușmăniile se fac și se refac rapid. 
- Nu e vorba de dușmănie, e doar de lipsă de profesionalism, nu a dat dovadă de profesionalism. 

- OK, nu dușmănie, animozități. Ați mai putea lucra împreună?
 - Răspunsul este „nu"!

Mesaj cu subînțeles: „Să discutăm în birouri, nu în fața micilor ecrane"

- Ce veți face imediat ca administrator special?
 - Este o provocare. Trebuie să înțeleg situația reală din interiorul clubului, cea adevărată. În ultima lună și jumătate nu am mai primit nicio informare din partea lui Vlad Iacob. Cumva, voi, vom, face echipă, cu toată lumea, vom încerca să delimităm clubul de polemici și dispute interne. Interesul e ca Dinamo să crească, să fie din nou numărul 1. Să nu mai fie pe prima pagină cu subiecte de scandal, ci cu performanțe. Vrem să facem o echipă puternică. 

- Este o lovitură faptul că acționarii minoritari ori nu au votat numirea dumneavoastră, ori s-au împotrivit revocării lui Vlad Iacob? 
- Nu e nicio lovitură! Decizia e a lor. Îi primim pe toți la masă, încercăm orice soluție bună pentru Dinamo, considerăm că discuțiile pozitive pentru Dinamo vor fi de bun augur, în birouri, între noi, nu în fața micilor ecrane.

„Sorin Preda va putea lua acțiuni și de la Red&White”

- A sosit Andrei Cionca, urmează și Sorin Preda în rândul acționarilor. Cum ați receptat aceste vești? 
- E o bucurie că Sorin Preda s-a alăturat echipei noastre. Este un factor de echilibru și o voce echilibrată. El este în negocieri și pentru preluarea unei cote din Red&White, discutăm. În rest, nu vreau să intru în polemici.

- Andrei Cionca a declarat într-o emisiune la Prosport că a dorit încă din primăvară să preia un pachet consistent de acțiuni, a vorbit de sume care sunt necesare pentru salvarea lui Dinamo. Care e punctul dumneavoastră de vedere? 
- Nu vreau să intru în polemici, pot să declar că ofertele în zona de bussines se fac în scris. Am avut negocieri pe care le-a întrerupt în aprilie 2023. În continuare, avem deschidere să discutăm despre colaborare, dar soluțiile nu se găsesc la TV!

Voi fi mai apropiat de echipă, cu Ovidiu Burcă discut zilnic oricum. Și jucătorii trebuie să simtă o relație specială cu zona administrativă, totul se construiește în timp și prin relații interumane.

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo 

„Sută la sută, nu vom avea probleme la retrogradare”

- Până azi, când ați preluat funcția de administrator special, erați probabil cel mai criticat om de la Dinamo. Ce așteptări aveți în acest sens de mâine încolo? 
- Eu am fost criticat atât timp cât managementul nu era la mine. Evident că vor fi momente când lucrurile nu ne vor ieși, sau vor ieși doar parțial, da, știu asta. Vreau să spun că atunci când a fost acel „wake up call" în decembrie 2022, de care amintea domnul Cionca, noi am fost singurii care au spus prezent. Am făcut un „wake up call” la modul real.

- Credeți că aveți mai multe aprecieri sau mai mult „hate” din partea suporterilor dinamoviști? 
- Eu cred că dinamoviștii apreciază ceea ce fac. 

- Din punct de vedere sportiv, rămâneți consecvent ideii că Dinamo nu va avea probleme la retrogradare? 
- Sută la sută, nu vom avea probleme la retrogradare.

Am declarat că dacă 80 la sută dintre transferuri vor da randament, înseamnă că această campanie a fost reușită. E drept că unii s-au integrat mai repede, dar toți au o marjă de creștere foarte bună.

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO Răspunsul lui Vlad Iacob pentru Ovidiu Burcă, după ce a fost înlăturat din funcție la Dinamo

Citește și: 

Povestea spectaculoasă a asistentului lovit în cap de fanul lui Dinamo: este militar și a fost în Afganistan » Când își află „câinii” pedeapsa

Dinamo riscă depunctarea dacă nu achită o sumă importantă într-un timp scurt: „Da, este un pericol!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
ChienRed
ChienRed  •  24 August 2023, 21:34
Postat de ceaiuri pe 21 August 2023, 18:17

daca nu intelegi fenomenul...stai in banca ta

eu ? :))) saracul de tine ...

ceaiuri
ceaiuri  •  21 August 2023, 18:17
Postat de ChienRed pe 18 August 2023, 12:50

care ba unu singur ? si unde a fost pana acum ? cand va aud ce tampenii debitati ma apuca groaza...

daca nu intelegi fenomenul...stai in banca ta

therealreddog33
therealreddog33  •  18 August 2023, 17:17
Postat de creeperno534 pe 17 August 2023, 22:38

Ti-a inspirat Iacob incredere dupa ce renuntase la avocatul Ibarolla ceea ce-a cauzat suma de 500000 euro pentru ridicarea interdictiei de transferuri

Eu zic ca a economisit banii cu avocații. Suma aia o plăteam oricum, nici o instanta din lumea asta nu va aproba neplata unui contract în vigoare. Cu atât mai puțin foruri internaționale gen CAS. Legea e lege, nu o putem păcăli la infinit. Sa vedem ce face noul administrator special, chiar sunt curios.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează