FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”

Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 07:47 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 09:07

Administratorul special al celor de la Dinamo, Andrei Nicolescu (46 de ani), nu este mulțumit de felul în care trupa pregătită de Ovidiu Burcă (43 de ani) s-a prezentat în meciul cu FCU Craiova, scor 0-1, din runda cu numărul 9 a Superligii. 

Pe 15 septembrie, Dinamo era învinsă de FCU Craiova pe Arena Națională, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de belgianul William Baeten (26 de ani). 

FCSB a fost aproape să transfere fotbalistul care a fost titular cu Real Madrid în Liga Campionilor: „A cerut un salariu exagerat”
FCSB
FCSB a fost aproape să transfere fotbalistul care a fost titular cu Real Madrid în Liga Campionilor: „A cerut un salariu exagerat”

Andrei Nicolescu, administratorul special al trupei din „Ștefan cel Mare”, spune că Dinamo nu a arătat deloc bine în partida cu formația din Bănie, iar bucureștenii au început să pună presiune pe olteni abia după ce au primit gol, în minutul 61. 

Andrei Nicolescu, nemulțumit de felul în care Dinamo s-a prezentat în meciul cu FCU Craiova: „Mă așteptam să nu fim «căței»”

„Noi, sportiv, sincer nu suntem foarte bine. Eu mă așteptam cumva să nu fim «căței». Am fost un pic «căței» la meciul ăsta cu Craiova. Am jucat fotbal când adversarul, cumva, ne-a lăsat. Am început să punem presiune pe ei după ce au simțit că au un avantaj.

Cred că suferim în ultimii 30 de metri, cred că se vede, nu trebuie să vă spun eu asta. Eu unul mi-aș dori un pic mai multă răutate, în sensul bun al cuvântului. 

La golul pe care l-a marcat Craiova, uitați-vă să vedeți trei contre la minge. Din toate cele trei mingea rămâne la ei, ba chiar am senzația că unul dintre jucătorii noștri în contra respectivă încearcă să se protejeze.

Mentalitatea asta trebuie schimbată, orice fază trebuie tratată cu o răutate în joc care să ne poată da posibilitatea să nu mai fim în situații limită”, a precizat Andrei Nicolescu, potrivit sport.ro. 

VIDEO. Golul marcat de William Baeten în Dinamo - FCU Craiova

Citește și: 

MM Stoica a ascultat înregistrarea dialogului Kovacs - Mladinovici și a fost frapat de un pasaj: „«Camo, Camo» sau «Dispari»? Ce e asta?”

„Coșmarul” lui Dinamo de acum 18 ani a fost pe foaia de joc în Liga Campionilor!

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (19)
rlr81
rlr81  •  21 Septembrie 2023, 16:09
Postat de calugarul.antim.gaina pe 21 Septembrie 2023, 09:57

Gigist, nu-i așa!?.... voi râdeți de noi că nu suntem că voi. Noi râdem de voi că toți sunteți la fel!

nu frate , tin cu Steaua , nu cu fcsb ...totusi luam apararea lui burca , n am atacat pe nimeni ... faptul ca sunteti pilaf nu e problema mea ,trebuie sa acceptati realitatea. nicolescu asta nush cine e la voi si ce face dar vorbeste aiurea avand in vedere ca aveti doar jucatori liberi de contract :)

calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  21 Septembrie 2023, 13:44
Postat de Stefan09 pe 21 Septembrie 2023, 12:03

Ca-n bancul aa vechi cu militieni: Comandantul catre tablagii: Ba, de maine sa fiti caini! A doua zi, toti stateau pe jos si ***---.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  21 Septembrie 2023, 12:21
Postat de therealreddog33 pe 21 Septembrie 2023, 11:26

Ceva dreptate are. De 3 portari de valori apropiate chiar nu aveam nevoie, cel puțin de al 3 lea nu. 6 fundași centrali, din care joacă doar 2 - iar un pic exagerat. Abdallah nu e chiar rău, protejează bine. E vârf de careu însă, problema e cum ai scris și tu: nu aducem mingea în careu. Ar trebui sa acceleram în ultimii 30m, noi exact acolo ne oprim să pasăm. Singurul care joacă între linii e Politic, ceilalți sunt un pic "neșcoliti" tactic. Dar asta e, mergem înainte cu ce avem.

Cu portarii ai dreptate! Sunt câțiva jucători care strică jocul. Bani este unul.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează