FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Reacția lui Andrei Nicolescu, după ce fanii Rapidului au decis să boicoteze meciul cu Dinamo: „Să rezolve între ei”

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 17:33 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 18:37

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a reacționat după ce fanii Rapidului au decis să nu se prezinte la meciul de sâmbătă.

  • Dinamo - Rapid are loc pe Arena Națională, sâmbătă de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Suporterii giuleșteni au anunțat că nu se vor prezenta la partida cu Dinamo, pentru că sunt nemulțumiți că vor primi doar 2.800 de bilete. Întrebat despre decizia suporterilor rivali, Andrei Nicolescu spune că e datoria galeriilor să ajungă la un acord și că totul depinde de ce decid suporterii dinamoviști.

Fanii Rapidului, decizie de ultim moment înainte de derby-ul cu Dinamo: „Facțiunea cea mai coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea”
DINAMO - RAPID
Fanii Rapidului, decizie de ultim moment înainte de derby-ul cu Dinamo: „Facțiunea cea mai coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea”

Reacția lui Andrei Nicolescu după ce fanii Rapidului au decis să boicoteze meciul cu Dinamo

„Și eu îmi doream un spectacol în tribune, dar nu am cum să trec peste cei din PCH. Totul trebuie reglat între galerii. Noi am declarat că avem disponibilitatea dea închiriat toată peluza. Dacă fanii se înțeleg între ei, noi putem da și 5.000 sau 7.000 de bilete. Dacă nu se înțeleg, le vom oferi bilete conform legii. 

Eu nu vreau să intru în această polemică. E o chestie ce trebuie reglată între ei. Eu nu vreau să trec peste cuvântul fanilor. Aș fi vrut un spectacol în tribune, ca la un derby. Dar nu pot decide eu pentru ei. Am încercat să avem mai multe discuții. Rămâne între ei să găsească o soluție. Eu am vorbit de mai multe ori, chiar și cu cei de la Rapid. Le-am spus cum se poate remedia totul, dar nu decid eu pentru ei.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Nu pot să le impun soluții. Principial sunt de acord, dar nu am cum să trec peste părerea PCH. Și da, e și o chestie internă a fanilor noștri, o viziune diferită.”, a declarat Andrei Nicolescu la emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO Totul despre Dinamo - Rapid » Derby-ul etapei are loc pe Arena Națională

Citește și: 

„Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”
DINAMO
„Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”
Dinamo forțează transferul unui jucător dat afară de Marius Șumudică! „Câinii” au mai fost interesați de el
DINAMO
Dinamo forțează transferul unui jucător dat afară de Marius Șumudică! „Câinii” au mai fost interesați de el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  25 Ianuarie 2024, 22:46

Nu accepta bataia de joc fata de Dinamo, Nicolescule!

pelicansli
pelicansli  •  25 Ianuarie 2024, 21:17

Fii mai conducător, decide în interesul clubului nu pentru a fii mângâiat orgoliul unor golani.

gojgaru
gojgaru  •  25 Ianuarie 2024, 20:57
Postat de DTDRapid1923 pe 25 Ianuarie 2024, 20:38

Dinamo de la infiintare a fost se stie a cui echipa a fost pana in '89. Pe atunci au castigat campionate, au luat cei mai buni jucatori, cu JAPCA. Este adevarat ca o DEPRINDERE O DATA FORMATA NU SE UITA, dar s-a cam terminat ( L2 ) ! N-au treaba cu FAIR PLAY-ul ! Sa nu uite ca Dumnezeu nu bate cu BATA !

"Dinamo de la infiintare a fost se stie a cui echipa a fost pana in '89 ". Cred ca te doare creierul dupa capodopera asta :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează