FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO „Ați putea lucra cu Gigi Becali?” » Răspunsul unuia dintre antrenorii apreciați din noul val: „Nu cred că s-a schimbat, iar rezultatele se văd”

„Ați putea lucra cu Gigi Becali?” » Răspunsul unuia dintre antrenorii apreciați din noul val: „Nu cred că s-a schimbat, iar rezultatele se văd”
„Ați putea lucra cu Gigi Becali?” » Răspunsul unuia dintre antrenorii apreciați din noul val: „Nu cred că s-a schimbat, iar rezultatele se văd”

Articol de , - Publicat miercuri, 28 decembrie 2022 17:51 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2022 19:09

Andrei Prepeliță (37 de ani), tehnician liber de contract în prezent, a fost întrebat în interviul extins acordat Gazetei Sporturilor dacă ar putea colabora cu Gigi Becali, capriciosul finanțator al celor de la FCSB.

În postura de jucător, „Prepe” și-a trecut în palmares trei titluri, o Supercupă, o Cupă și o Cupă a Ligii cu FCSB. De altfel, fostul mijlocaș a fost în echipa cu care roș-albaștrii și-au adjudecat ultimul campionat, în 2015. Tehnicianul spune că, până acum, nu a fost contactat de Becali, însă afirmă cu subiect și predicat că imixtiunile acestuia au costat-o scump pe FCSB.

Andrei Prepeliță a comentat posibilitatea unei colaborări cu FCSB: „Nu cred că domnul Becali s-a schimbat”

- Domnule Prepeliță, după plecarea de la FC Argeș, ați fost pe lista celor de la FCSB, după demisia lui Dică. Vă pare rău că nu ați ajuns acolo? 
- Nu știu dacă am fost pe listă. Am văzut doar declarația domnului Becali. Eu nu am vorbit cu nimeni. Dacă nu am discutat nimic oficial, nu pot comenta despre o eventuală colaborare cu FCSB.

- Dar ați putea lucra cu Gigi Becali ținând cont de practicile sale sau ați considera că vă compromiteți ca antrenor? 
- Nu știu ce să spun. Domnul Becali nu cred că s-a schimbat acum, în ultimii 3 ani. Cred că știm cu toții că ia unele decizii peste capul antrenorilor. Se văd și rezultatele, ca să spun așa... Am participat la ultima „triplă", când am câștigat toate cele 3 trofee cu Costel Gâlcă pe bancă, iar de atunci FCSB n-a mai luat campionatul. Cam mare pauza, nu? Revenind, e o întrebare dificilă, nu pot să zic până nu aș avea o discuție cu domnul Becali. În momentul în care vezi ce ți se cere, decizi dacă accepți sau nu.

„Ați putea lucra cu Gigi Becali?” » Răspunsul unuia dintre antrenorii apreciați din noul val: „Nu cred că s-a schimbat, iar rezultatele se văd”
Andrei Prepeliță / foto: GSP

89 de meciuriîn toate competițiile are Prepeliță ca antrenor la FC Argeș

Îți dai seama că îmi doresc să mă apuc din nou de treabă, să-mi găsesc o nouă echipă. Vom vedea ce va apărea în această perioadă. Deocamdată, au fost doar discuții, tatonări cu diverși agenți, nimic concret.

Analizez bine acest al doilea pas, pentru că eu cred că e bine să consolidez ce am făcut bine în primul meu mandat ca antrenor.

- Andrei Prepeliță, în exclusivitate pentru GSP.ro

Fostul antrenor de la FC Argeș a vorbit în interviul acordat Gazetei despre perioada petrecută în Trivale, fiind de părere că Școala de Antrenori ar trebui să schimbe regulile pentru tehnicienii proveniți din foști jucători. Interviul integral e AICI!

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV / VIDEO „Foștii fotbaliști ar trebui prioritizați” » Andrei Prepeliță, despre mandatul de la FC Argeș și despre cum Școala de Antrenori ar trebui să schimbe regulile

EXCLUSIV Gestul impresionant al lui Gigi Becali pentru o tânără grav bolnavă: „A plecat la spital în Germania și datorită iubirii acestui om”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
johny2003
johny2003  •  30 Decembrie 2022, 00:25
Postat de istet10 pe 29 Decembrie 2022, 14:26

Nu. Nu a intrat. Antrenorul din acte a intrat, nu el.

)))) tu chiar esti istet! Rau! )))))

istet10
istet10  •  29 Decembrie 2022, 14:37
Postat de iri_ pe 28 Decembrie 2022, 22:38

Total gresit, MAPN este proprietarul, CSA Steaua este administratorul... doar o mica mare diferenta...

Ba dar esti tare de cap. Citeste si tu niste acte normative. Poate asa intelegi ce inseamna proprietate publica. Poate asa intelegi ca proprietatea publica este cea care apartine fie statului fie unitatilor administrativ-teritoriale. Citind vei afla ca MApN ca bunurile proprietate publica, a statului, se afla in administrarea Armatei. Orice bun aflat in patrimoniul unui minister se afla in administrarea sa, nu in proprietatea sa. Verifica hotarari ale guvernului prin care se modifica administratorul unor terenuri sau alte bunuri imobile aflate in proprietatea statului si asa poate intelegi.

istet10
istet10  •  29 Decembrie 2022, 14:26
Postat de johny2003 pe 29 Decembrie 2022, 00:15

Pai a fost in primii 6, istetule! Nu a intrat in playoff?!?

Nu. Nu a intrat. Antrenorul din acte a intrat, nu el.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează