FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC VOLUNTARI 2-1

Andrei Prepeliță și Adi Popa au încălcat recomandarea UEFA pe timp de pandemie! Neymar a comis-o și el

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 21:44 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 22:46

Andrei Prepeliță (34 de ani) și Adi Popa (32 de ani) au făcut schimb de tricouri la finalul partidei dintre FC Argeș și FC Voluntari, încheiată cu victoria piteștenilor, scor 2-1. 

Andrei Prepeliță și Adi Popa au fost colegi la FCSB între 2012 și 2015. Cei doi au rămas în relații excelente, iar astăzi au vrut să capete câte o amintire prețioasă. La pauză au pus la cale un schimb de tricouri, încălcând recomandarea UEFA, care le sugera fotbaliștilor să se abțină de la aceste gesturi în timpul pandemiei de coronavirus. 

Andrei Prepeliță, schimb de tricouri cu Adi Popa

„Chiar spuneam că sperăm ca după prima victorie cu Astra să legăm un șir de victorii care să ne ridice moralul și să arătăm altfel. La fotbal sunt perioade și perioade. Am început mai greu campionatul, apoi ne-am revenit. Am avut și niște jucători care s-au întâlnit pentru prima dată cu Liga 1 și au fost emoțiile inerente debutului.

A fost plăcut (n.r. reîntâlnirea cu Adi Popa), am jucat câțiva ani împrună, am câștigat trofee. Am vorbit, am schimbat tricoul la pauză. Am câteva tricouri bune de la jucători cu nume. Nu sunt înnebunit după asta. Cu colegii cu care am jucat la Steaua și în alte părți mai schimbăm tricourile între noi”, a declarat Andrei Prepeliță la Look Sport. 

Am o colecţie, tricoul lui de la FC Argeş nu îl aveam. Am vorbit de dinainte de meci şi a zis să schimbăm pentru că nu ştie ce se întâmplă în a doua repriză suntem prieteni foarte buni
- Adi Popa

Neymar a comis-o și el 

La sfârșitul semifinalei de Liga Campionilor dintre PSG și Leipzig, scor 3-0, Neymar a făcut un gest obișnuit înaintea pandemiei. A schimbat tricoul cu neamțul Halstenberg, fundașul central advers. Chiar pe teren, chiar în fața arbitrului Bjorn Kuipers și a unuia dintre asistenții săi

„Centralul” și tușierul l-au privit stupefiați, iar Kylian Mbappé i-a spus apoi că nu trebuia să se expună. Din cauza coronavirusului, jucătorii nu mai au voie să facă acest lucru. În protocolul UEFA apare doar ca recomandare, așa că Neymar a scăpat nepedepsit.

VIDEO. Andrei Prepeliță, despre cele mai controversate meciuri din perioada FCSB

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Justin Ștefan trage un semnal de alarmă: „Nu mai avem nicio șansă să reprogramăm de-atunci!”

Daniel Pancu, mesaj clar către adversara din Liga 1: „Ar fi ultimul club care să se plângă, am văzut că a cerut amânarea ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează