FOTBAL  »  Superliga  »  ANDREY ACASA

Andrey acasa

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Portarul e la un pas sa semneze cu International Porto Alegre. Conform site-ul bolarolando.com.br, Andrey Nazario ar putea semna un contract cu gruparea braziliana de prima liga International Porto Alegre. Portarul de 24 de ani si-a reziliat contractul cu Steaua saptamina trecuta si a demarat deja negocierile cu clubul sud-american. "As veni cu cea mai mare placere", a spus goalkeeper-ul pentru sursa citata.

Inainte de a parasi Romania, Andrey l-a contrat dur pe Gigi Becali. "Se da persoana religioasa, are sfinti si icoane pe toti peretii. Dar ce religie poate avea o persoana ce il jigneste pe Hagi, cu care e ruda, in halul acesta?! Daca e credincios, ar trebui sa stie ca-n Biblie scrie ca trebuie sa ai respect pentru toata lumea. Din pacate, Steaua are o imagine proasta in strainatate din cauza patronului sau. Nu stiu daca Becali va ajunge presedinte, insa probabil ca-n Romania va fi mereu razboi cu un astfel de sef de stat", a declarat Andrey la stirile Sportive ale Antenei 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează