FOTBAL  »  Superliga  »  PATRONAT

Angelo Massone a renunţat la Rapid şi va conduce un alt club din Liga 1 » Italianul a preluat 55% din acţiuni

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 16:44

Angelo Massone este, începînd de astăzi, noul patron al celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ, după ce s-a înţeles cu cei doi acţionari care deţineau 55% din acţiuni.

Informaţia a fost confirmată şi de Viorel Mestecăneanu, preşedintele clubului moldovean, care spune că noul patronat are şi o clauză specială.

"Aşa este, a preluat 55% din acţiuni. S-a semnat un contract cu cei doi acţionari care deţineau împreună acest pachet. Contractul nu face referire neapărat la bani, dar are stipulată o clauză potrivit căreia noii patroni îşi asumă răspunderea de a menţine echipa în prima ligă, ceea ce înseamnă că trebuie să plătească şi din datorii.

Repet, nu am vorbit despre o sumă de bani, dar am vorbit că domnul Massone va aduce jucători, un nou antrenor şi că se va ocupa de tot ceea ce înseamnă detalii legate de echipă, cum ar fi şi cantonamentul de după reunire.

Mi-a spus că va aduce jucători din Italia, precum şi un antrenor cu nume cunoscut. Domnul Massone ne-a demonstrat că se pricepe la fotbal şi sîntem convinşi că va face ceva din clubul nostru”, a spus Mestecăneanu pentru Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
gabonne1982
gabonne1982  •  30 Decembrie 2014, 10:05

ramane de vazut ce va face la Piatra Neamt,dar eu personal am marii dubii in privinta acestui individ.Daca-si inchipuie cineva ca italianul va arunca cu bani intr-o echipa dintr-un campionat obscur al europei de est se inseala amarnic.Sa-i "spele" sau sa fac ceva profit,poate.Dar sa investeasca sume importante in club ma cam indoiesc.Sa nu uitam ce-a facut prin Scotia

zidane92
zidane92  •  30 Decembrie 2014, 09:54
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Decembrie 2014, 18:15

...Massone este un grande investitore ...come un cazzo di cavallo...

Va aduce probabil jucatori de "talent " ca gritti care ia 3 goluri in petrolul-chiajna 3-4 in ultimele 7 minute si nu a intrat la bulau!

zidane92
zidane92  •  30 Decembrie 2014, 09:52

CEAHLAUL e mult mai potrivita pentru Massone,acolo sunt cativa tineri talentati de pe care poti scoate bani frumosi ca marc,popadiuc,stefanescu,chitosca s.a.m.d + fiind vorba de clubul numarul 1 din Moldova,pot sa aduca si alti pusti talentati din zona sa ii creasca pentru transferuri si cel mai important acolo nefiind fani ca la rapid,unde e greu cu taganii ca te alearga pe sinele de tramvai,aici poate lua banii din televizari si sa mai faca cate un blat la pariuri nestingherit! Daca tine echipa in L1 e suficient,nu il va presa nimeni pt mai mult nici azi nici peste 5-10 ani!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează