FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Angelo Massone le declară război fanilor: "N-au ce să caute la club! Locul lor e în tribună"

Articol de - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 18:52

Angelo Massone aşteaptă soluţionarea cererii sale şi dacă va primi un răspuns pozitiv, acesta anunţă că acţiunile fanilor vor deveni nule. 

"S-a amînat această întîlnire tocmai pentru că trebuie să vedem exact cine e acţionar majoritar, eu sau Moraru. Eu am banii necesari să ţin clubul, am dovedit asta. Sînt dispus să discut cu Moraru să fim amîndoi la echipă.

Pe mine mă interesează binele clubului. După ce justiţia va dovedi că eu sînt acţionar majoritar, acţiunile suporterilor vor deveni nule.

Am încredere în justiţia din România. Dacă mi se dă dreptate, înseamnă că suporterii acţionari nu au ce să caute la club, locul lor e în tribună.

Îmi pare rău că nu l-am văzut pe Nae Manea aici. Sper să mă văd cu Manea curînd, e un om bun, îl vreau la echipă", a spus Angelo Massone la ieşirea de la negocieri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
eugensabaoani
eugensabaoani  •  12 Septembrie 2014, 15:47

TE MANANCA IN FUND BROSCARULE!

granata_man
granata_man  •  10 Septembrie 2014, 20:36

Massone, decat sa duci grija locului nostru, al suporterilor, ai mai degraba grija de locul tau, care ar putea fi la cimitir daca nu te cari mai repede din Romania !

dihorul
dihorul  •  10 Septembrie 2014, 18:51
Postat de borat101 pe 10 Septembrie 2014, 05:51

Iara la apuca pe suspectul asta? Pe asta il cauta Interpolul in Scotia si are tupeu sa mai insulte de fanii/suporterii Romani? Asta a fost cautat pe strazile din Scotia de Suporteri sa il linseze si are tupeu in Romania? HELLOOO ... GSP, cati bani va dat asta sa fie scris de el?

Ce bani ma? E mort de foame macoaroane cu pizza asta! Nu vezi ce mufa are? Cand pleaca de la hotel fura prosoapele si balsamul de par... E pe lista neagra si la hotelurile de 2 stele... Astia de la GSP il ling gratuit; lasa ce trece macaroana pe la redactie si le fura hartia higenica de la baie, sa ii vezi apoi pe gesepisti cum se sterg cu propriile articolele la fund.....

Vezi toate comentariile (40)
Comentează