FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum comentează Anghel Iordănescu ultimul atac al lui Becali la adresa lui Edi » A comparat jocul lui FCSB cu cel al naționalei României

Anghel Iordănescu și Gigi Becali
Anghel Iordănescu și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 18:46 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 20:56

Anghel Iordănescu (71 de ani), fost antrenor la naționala României și Steaua, a comentat criticile patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, la adresa fiului său, Edward, actualul antrenor al roș-albaștrilor.

Iordănescu senior a afirmat că a purtat o conversație cu Becali despre ultimele ieșiri ale patronului în spațiul public, însă refuză să dezvăluie detalii.

Gigi Becali nu se mai oprește: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + „Îmi închide vreodată Edi gura?”
FCSB
Gigi Becali nu se mai oprește: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + „Îmi închide vreodată Edi gura?”

Totuși, acesta a ținut să îi reamintească latifundiarului că nu doar posesia și ocaziile contează în fotbal pentru a câștiga un meci, Iordănescu folosind drept exemplu meciul României cu Islanda, în care „tricolorii” au fost superiori din toate punctele de vedere, dar nu au reușit victoria.

Anghel Iordănescu: „Naționala a avut tot ce și-ar fi putut dori Gigi Becali”

„Nu pot să comentez pentru că am avut o discuție de jumătate de oră cu Gigi Becali și nu aș vrea să spună că dau din casă. Dacă nu i-am spus nici lui Edi despre discuția noastră telefonică, nu vă pot spune nici dumneavoastră. 

Aseară, naționala a avut tot ce și-ar fi putut dori un patron, mă refer la Gigi Becali. A avut posesie, a dominat, și-a creat ocazii, a tras la poartă, a avut cornere, tot ce-și putea dori un patron și a făcut 0-0. În fotbal, contează rezultatul. Performanța se face pe rezultat. 

În condițiile în care ai mulți jucători accidentați, vii după Covid, nu știu cum ar fi putut obține o echipă rezultate, decât jucând la maximum pentru rezultat și cu șansă”, a declarat Anghel Iordănescu la DigiSport.

Gigi Becali, patron FCSB: „Când nu mai am încredere în Iordănescu, îi plătesc clauza!”

Becali a anunțat în urmă cu câteva zile că nu are nicio problemă în a-i plăti clauza de reziliere lui Edi Iordănescu, în valoare de 500.000 de euro. Momentan, patronul vicecampioanei spune că încă are răbdare cu fiul Generalului.

„Dacă joacă echipa așa, la revedere! Dar eu mai am încredere în Edi, pentru că are scuze, după ce s-a întâmplat cu COVID-ul, accidentări, probleme de lot. Eu îi dădeam 500.000 de euro, nu contează pentru mine. Fac ceva pe contractul ăla! 

Eu spun ce văd și cu asta basta! Când nu o să mai am încredere, voi plăti clauza și asta e, să am o șansă în play-off”, a mai spus Gigi Becali.

VIDEO Ce spune Vivi Răchită despre situația lui Edi Iordănescu la FCSB: „E jucăria lui Gigi Becali, nu se poate schimba”

Citește alte știri din Liga 1:

Oamenii care au dus greul la Dinamo la începutul sezonului, vedete în Liga 3 » Victorie spectaculoasă pentru „satelitul” roș-albilor

Anunț-șoc în Giulești » O piesă de bază a Rapidului se gândește la retragere: „Vreau să mă apuc de futsal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
elgabri
elgabri  •  13 Noiembrie 2021, 11:41

Puiu isi apara puiu ;)

158180581397392
Bala Nicolae  •  13 Noiembrie 2021, 09:46

GENERALE toata vara si toamna i-ai muscat de fundulet pe beti antrenori ca sa vina edy. Acum s-a ivit ocazia si vrei sa-l duci la natonala. mare antrenor, FCSB nu joaca nimic,rezultatele sunt pe miluirea lui gigi. edy unde tine iconitele? sau te rogi tu pt el

143731175974645
Gelu Cristean  •  12 Noiembrie 2021, 22:01

:D

Vezi toate comentariile (9)
Comentează