FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anghel Iordănescu, mărturisire-ŞOC: "Gigi Becali mi-a spus că va ajunge la o înţelegere cu Armata"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 21:49

Anghel Iordănescu, câştigător al Ligii Campionilor în 1986 cu Steaua Bucureşti şi apropiat al patronului FCSB, Gigi Becali, a declarat la emisiunea Tribuna Zero, de la Europa FM, că este posibilă o reconciliere între Armată şi vice-campioana României.

"Vă mărturisesc ceea ce mi-a spus Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB mi-a spus că el crede şi speră că mai devreme sau mai târziu va ajunge la o înţelegere cu Armata.

Va recupera tot ce are el de recuperat, siglă, palmares şi tot ce a implicat acest scandal. Mi-e greu să fac o afirmaţie, nu sunt implicat, nu am nicio legătură cu FCSB şi evit să fac mai multe comentarii", a declarat Anghel Iordănescu la Tribuna Zero.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Decembrie 2017, 20:43
Postat de catalynn pe 05 Decembrie 2017, 10:17

Poveștile astea ni le spune Racoon de cate ori are ocazia, știe oricine ca a fugit puiul cu ata, cale de reconciliere nu mai e, subiectul e inchis . Insa alt aspect am vrut sa subliniez, anume ca Puiu spune practic ca pana si Becali știe ca de fapt nu are nimic. Cum sa recuperezi ceva ce spui ca ai!? :-)))

Fata draga, hai sa iti pun o mica intrebare (ca si tine asa): ce o sa faci in cazul in care, intr-adevar, marele STELIST Iordanescu spune adevarul si Becali fariseul reuseste sa ajunga la o "intelegere" (probabil inca o viitoare smecherie de tip schimbul de terenuri cu MApN) tu ce o sa faci? Ne povestesti ce misto e la Saftica? O sa injuri in continuare pe toata lumea mai putin pe "prietenii tai dinamovisti" (asa cum ai spus-o in nenumarate randuri, daca vrei iti dau si link) ? O sa recunosti ca esti un troll (feminin desigur) trist ?

mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2017, 15:55

"Marturisirea" aia, ti-a facut-o mai de mult mosule!Pentru ca tu- domnule senator Anghel Iordanescu-esti una din rotitele monstruosului angrenaj pus in miscare de baskanul din Pipera,pentru a lua inapoi-pe de-a moaca-sigla denumirea-si a pastra in continuare palmaresul-pe care in prezent il poseda in mod fraudulos!Prieten cu generalul Oprea-fost ministru al Apararii-dar care are in continuare oamenii lui in posturi cheie in minister- si cu alte Caiafe pesediste!De Dragnea si de Ponta,care il vizitau pe "sponsor" si la inchisoare-ca sa se obisnuiasca cu "atmosfera'?-se stie!Asa ca nu va fi nici o surpriza ca machidonul cel viclean va reusi si de data asta sa insele statul roman!Cine o fi statul roman?Grea intrebare pentru papagali!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  05 Decembrie 2017, 10:27

Daca nu ia campionatul probabil intra pe minus tinind cont de cheltuieli si atunci ar fi in stare de un compromis cu armata mai ales ca se construieste un stadion ultra modern acolo si i-ar suride sa nu mai cheltuie bani pe chirie cum face cu National Arena . Daca se va intimpla probabil Lacatus va ramine Presedintele clubului si se va ocupa in continuare de loturile de juniori si tineret . Gigi a dat de inteles de citeva luni de zile ca va reveni la numele de steaua bucuresti . Pentru mine e clar ce va urma .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează