FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anghel Iordănescu surprinde: „Nu știu dacă Edi a refuzat FCSB!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 08:57

Edi Iordănescu a refuzat postul de antrenor la FCSB. Anghel Iordănescu crede că fiul său s-ar fi înțeles excelent cu Gigi Becali, dar clauzele din contractul actual de la Gaz Metan l-au împiedicat să accepte.

„Decizia îi va aparține mereu lui. Eu sunt alături de el chiar și dacă e pe placul meu, și dacă nu sunt de acord cu el. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt foarte clare. Nu am cum să nu fiu alături de el. Alte puncte de vedere nu veți auzi de la mine în spațiul public. Le discutăm doar între patru ochi, eu cu el.

Nu știu de ce toată lumea îl vede atât de «negru» pe Gigi Becali. Eu nu știu dacă Edi Iordănescu a refuzat FCSB. Nu cred că s-a pus așa problema. Din câte știu eu, există un contract în desfășurare la Gaz Metan, cu o clauză pe care trebuia să o despăgubească.

În niciun caz nu ar fi luat decizia fără acordul clubului din Mediaș. Asta este concluzia dumneavoastră, că a refuzat. Eu cred că Edi are o relație foarte bună cu domnul Becali”, a declarat Anghel Iordănescu la TV Digi Sport.

„Orice părinte își dorește ca fiul său să ajungă cât mai sus, la cel mai înalt nivel. E clar că aș vrea să îl văd în viitor la națională, poate la o echipă puternică în străinătate”
Anghel Iordănescu

Vezi și: 

Detaliul din cauza căruia l-a pierdut Gigi Becali pe Edi Iordănescu » Jurământ în fața duhovnicului în locul clauzei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
140890610325991
Chimir Sen  •  07 Iunie 2019, 11:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Iunie 2019, 11:29

Eu "citesc" aceasta fraza in urmatoarea cheie: "Edy mai sta la Medias pana gaseste un motiv de a pleca fara sa plateasca acea clauza, iar Becali ii pastreaza locul cald prin numirea provizorie a lui Bogdan in functia de antrenor la FCSB" pe perioada tranzitiei, probabil pana la Playoff-ul european!

vnelu01
vnelu01  •  07 Iunie 2019, 09:56

Mda, pupătorul de iconiţe o cam dă pe după cireş, ca să-l perie puţin pe interlop. Adică, vezi-doamne, FCSB nu se refuză !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează