FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-1

Anghel Iordănescu vede şi partea slabă a Stelei: "Are probleme la mijloc, dar se va califica în grupele Europa League"

Anghel Iordănescu vede şi partea slabă a Stelei:
Anghel Iordănescu vede şi partea slabă a Stelei: "Are probleme la mijloc, dar se va califica în grupele Europa League"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 18:00

Fostul antrenor al naţionalei României şi a Stelei, Anghel Iordănescu, a vorbit despre înfrîngerea Stelei în faţa Astrei (2-1) şi crede că roş-albaştrii se vor califica în grupele Europa League.

"Trebuie să recunosc că Steaua a făcut o partidă mai mult decît modestă. A pierdut pentru că la mijloc a avut de suferit. Astra a dovedit că este o echipă valoroasă şi a dat tot ce a avut mai bun pentru acest joc. La primul gol, cred că este o decizie discutabilă a arbitrului de a da 11 metri.

Gardoş va reveni pentru că este un jucător talentat, are viitorul de partea lui, dar trebuie să înţeleagă că are mult de muncă şi merită lecţia asta.

Convingerea mea este că Steaua se va califica în grupele Europa League. Nu trebuie să ne luăm după ce s-a întîmplat ieri, să se uite cu încredere la meciul cu ŢSKA. Rapid şi-a permis să schimbe cîţiva titulari după meciul din Polonia, ceea ce Steaua nu a făcut în acest meci tocmai pentru că aleargă spre consolidarea unei echipe de bază. Rapid este o echipă solidă", a spus Anghel Iordănescu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
kvlo82
kvlo82  •  23 August 2011, 01:34

Inca cateva amanunte si anume...Tanase, Latovlevici, Nikolici si Rusescu nu sunt de Steaua...Nicolita e de prea mult la Steaua, ar fi cazul sa i se dea o oportunitate sa plece...avem nevoie de alt stil de joc, nu de impiedicati si lesinati pe teren(Tanase mai ales)...vad un transer esuat clar a lui Gabi Matei, care mai mult va fi accidentat decat va juca...legat de joc, total la intamplare, doar ca sa ne scapam de minge...mingi inaltzate sau cu destinatii probabile, mingi lungi fara folos...nu dezvoltam jocul klumea...cu pase scurte si dintr-o atingere, doua...creativitate 0...clarviziune 0...la intamplare totul!...vina antrenorului!...Un dribling klumea sau ceva artificii tehnice pe cand???

kvlo82
kvlo82  •  23 August 2011, 01:17

Steaua are nevoie de intariri, pe toate posturile, cu precadere in aparare flancul drept, la mijloc in locul lui Tanase, Nicolita, iar Brandan mutat fundas stanga...si in atac...Tatu si M.Costea mai eficienti cred ca ar fi la mijloc...Bourceanu e bun acolo...in atac macar unul pur sange.Lipsesc cu desavarsire jucatorii cu driblingul, ultima pasa...jucatorii tehnici si de rafinament...sau jucatorii de viteza...ce sa mai!Avem nevoie de mijlocasi de creatie si varf autentic, care sa nu se precipite in fata portii, sa dea gol!!! Echipa ar trebui sa arate astfel: Tatarusanu- X-dreapta, Gardos, Geraldo, Brandan- X-dreapta, Tatu, Bourceanu, X-Stanga- Fl.Costea, X-dreapta.

tristar
tristar  •  23 August 2011, 00:01

Brandan munceste mult, Nicolita munceste mult, Bourceanu munceste mult, Dar cine mai joaca si fotbal, bre, Nea Gigi, La Steluta noastra?!?!? Daca si mata ai simtit nevoia sa schmbi ceva, nu e clar ca linia de mijloc nu e de valoare?!? Brandan alearga mult, confisca mult timp mingea, dar nu are calitati si pase de disecer adevarat. De Nicolita am tot scris p'aici, dar nu vrei sa intelegi ca nu e de Steaua. Iti tot spun de 3 ani ca trebuie sa aduci 2 jucatori inteligenti cu adevarat la mijloc si unul in atac si nu vrei sa intelegi ca astia gratuiti sunt slabi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează