FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anghelache a dezvăluit motivul pentru care Dinamo vrea să scape de doi jucători cheie: "Aşa s-a întîmplat"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 19:18

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a dezvăluit de ce Srgian Luchin şi Alex Curtean au fost puşi pe lista de transferuri.

"Pe 18 decembrie, după terminarea ultimei etape, domnul Luchin, împreună cu Alex Curtean, au avut o discuţie cu oamenii din conducere şi au cerut să plece. Au avut argumente clare. Căutăm oferte, la fel ca şi impresarii.

Ştiu că Alex are nişte oferte, de Luchin nu ştiu nimic deocamdată. Nouă nu ne cade bine dacă pleacă. Dacă nu îşi vor găsi echipă, vor fi luaţi în cantonament, desigur", a spus Constantin Anghelache la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  07 Ianuarie 2014, 14:13

mai era un prost , odata, la Brasov, Romica Pascu , dar Anghelache e doctor in prostie, in materie de fotbal! bravo, aveti un sef beton!

polistul68
polistul68  •  07 Ianuarie 2014, 12:05
Postat de belamy pe 07 Ianuarie 2014, 06:53

scapati de ei....! sunt doar doua gogosi fara umplutura. ar mai ramane vreo 4-5 "angajati" de care e bine sa ne despartim.

Cind a venit la dinamo, Luchin era jucator de nationala, daca iti amitnesti. Si contra frantei, a facut un joc bun, anihilindul pe Riberi...deci omul poate...ce ati reusit voi sa facetin el, se vede....si el nu voia sa plece, ca are salar bun, dar Negoita e la fundul sacului si vrea sa scape de cei cu salarii mari.

1745flo
1745flo  •  07 Ianuarie 2014, 11:42
Postat de shab pe 07 Ianuarie 2014, 03:41

Au avut argumente clare: vor sa joace si ei la o echipa care trage mai sus de locul 5.

stelemistilor, vedeti ca aveti saliva in coltul gurii!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează