FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Căpitanul lui Dinamo, mesaj din carantină pentru suporteri: „Simt nevoia să spun asta”

Ante Puljic // foto: Imago
Ante Puljic // foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2021 14:31 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 14:44

Ante Puljic (33 de ani), căpitanul lui Dinamo, a transmis un mesaj suporterilor, din carantină, fiind depistat cu coronavirus în Croația, urmând a repeta testul luni.

Fundașul Ante Puljic, căpitanul roș-albilor, ar fi trebuit să revină la București în urmă cu două zile, după ce a primit învoire din partea lui Gigi Mulțescu să meargă acasă, în Croația, după ultima etapă, din Copou. Fotbalistul de 33 de ani a fost testat pozitiv la noul coronavirus în momentul în care se pregătea să plece spre București, astfel că este carantinat o săptămână în Croația. 

„Ne-a spus că așa sunt legile la ei în țară, așteaptă să treacă perioada asta și să refacă testul pentru a se întoarce la București. El a fost testat alături de coechipieri înaintea partidei de la Iași, sâmbăta trecută au primit cu toții rezultatele și erau negativi”, au declarat dinamoviștii. Ante va rata meciul cu CFR Cluj, de la reluarea campionatului.

Ante Puljic: „Ne cerem scuze”

„Ca să fiu sincer, ultima perioadă a fost tare grea, proastă, negativă pentru noi toți. Iar noi, jucătorii, merităm toate criticile. Îmi asum și eu și-mi cer scuze public suporterilor. Nu știu dacă-i încălzește cu ceva, dar simt nevoia s-o spun. Mă întrebi de retrogradare. În primul rând, nu știu ce să răspund. 

Nu cred... Eu spun că nu vom retrograda, că nu merităm, dar dacă nu vom schimba ceva în bine în meciurile următoare și vom continua să jucăm cum am făcut-o în ultima vreme, atunci vom avea toate problemele din lume. Eu sunt de felul meu optimist și sper să parcurgem această situație mai repede că deja e îngrozitor”, a declarat Puljic. 

2 puncte și două goluriau bifat dinamoviștii în ultimele 8 etape

10 etapeau trecut în care niciun atacant al echipei n-a reușit vreun gol pentru roș-albi

Am învățat la Dinamo că un «câine roșu» reușește să treacă și peste momentele negative, nu e doar soare, sunt și furtuni. Ne trebuie un declic, să bifăm o victorie, care să ne dea energie, să schimbăm istoria.

Am fost testat pozitiv chiar înainte de a pleca din Croația spre România. În rest, sunt bine. Până acum, nu am avut simptome. Chiar n-am nimic până în momentul în care vorbesc cu tine. După 7 zile va trebuie să repet testul, adică luni, iar dacă totul va fi OK, atunci mă voi întoarce la București. Eu sunt OK, familia este OK, vă doresc și vouă sănătate.
- Ante Puljic, Dinamo

VIDEO. Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: „Voiau să bage numai jucători de 30 de ani, răsuflați! Îi forțam să bage tineri”

Mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, lovită de COVID-19 înainte de „Meciul Salvării” » Alți doi fotbaliști au rămas acasă

Șoc la Dinamo: un antrenor și-a dat demisia din cauza presiunilor DDB: „Mi-au cerut să-l bag pe Cătălin Hîldan junior. Am primit amenințări”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bubunika
bubunika  •  27 Martie 2021, 07:46
Postat de Anton Gigi pe 26 Martie 2021, 16:57

ok,multa sanatate,esti capitan si te asteptam sanatos,Hai Ante,Hai Dinamo!Luptam d-al capo- al fine !

al fine la matineu...

creeperno999
creeperno999  •  26 Martie 2021, 22:41

Vorbe da, fapte ba!

rocky5
rocky5  •  26 Martie 2021, 22:03

fcsb e steaua prostilor!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează