FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ante Puljic a comis-o și cu CFR Cluj » Contraperformanță greu de egalat în Liga 1: 4 penalty-uri provocate în 14 etape

Ante Puljic (33 de ani) a comis un penalty în finalul primei reprize din Dinamo - CFR Cluj, la scorul de 0-1. Fundașul croat are cele mai mai multe greșeli de acest gen din Liga 1. +48   FOTO
Ante Puljic (33 de ani) a comis un penalty în finalul primei reprize din Dinamo - CFR Cluj, la scorul de 0-1. Fundașul croat are cele mai mai multe greșeli de acest gen din Liga 1.

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2020 21:06 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 22:30

Ante Puljic (33 de ani) a comis un penalty în finalul primei reprize din Dinamo - CFR Cluj, la scorul de 0-1. Fundașul croat are cele mai mai multe greșeli de acest gen din Liga 1. 

În minutul 43 al disputei din Ștefan cel Mare, Puljic a avut o intervenție complet ratată asupra lui Debeljuh. Fundașul croat a intrat prin alunecare, din lateral. Nu a reușit să atingă mingea, forfecând în schimb piciorul drept al adversarului. Marius Avram nu a stat pe gânduri și a dictat penalty, unul transformat cu multă siguranță de Păun. 

Puljic nu a mai prins pe teren startul reprize secunde. Jerry Gane l-a înlocuit cu Florin Bejan.  Fundașul „câinilor” s-a accidentat chiar în momentul intervenției nereușite de la penalty. 

Ante Puljic, record de penalty-uri în acest sezon

Cu faultul comis în partida cu CFR Cluj, Puljic a ajuns la 4 lovituri de pedeapsă comise în actualul sezon. Adversarele lui Dinamo au beneficiat în total de 5 penalty-uri. Singurul care nu l-a avut protagonist pe croat a fost acordat de Radu Petrescu, în FCSB - Dinamo 3-2, după o greșeală a lui Isma Lopez.

Penalty-urile comise de Ante Puljic în acest sezon: 

MeciMinutAdversar faultat
Dinamo - UTA 0-1 42Rusu
Dinamo - Craiova 0-128Marius Constantin
Dinamo - Poli Iași 4-190+2Andreas Calcan
 Dinamo - CFR Cluj43Debeljuh

VIDEO. Președintele lui Dinamo a avut probleme la intrarea pe stadion, înaintea meciului cu CFR 

Citește și alte știri despre Dinamo:

Veste senzațională pentru Dinamo! Cine virează 1.000.000 de lei în contul clubului

Ultimul meci al lui Dinamo din 2020 se joacă la Călărași » De ce s-a luat această decizie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
cornelconasu
cornelconasu  •  18 Decembrie 2020, 11:12

Manolache , *** , nu că la faza aia cu echipa *** , Isma Lopez a greșit ceva ! El trebuia lăudat pentru intervenția CURATĂ ȘI PROFESIONISTĂ pe care a făcut-o, dar deh e ....de la altă echipă nu de la fcsb !!!! PS Îmi doresc să apuc să văd în România o presă sportivă corectă, profesionistă, informată și.....IMPARȚIALĂ !!!! Din păcate azi avem 90 % numai scribi-simpatizanți !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  18 Decembrie 2020, 09:33
Postat de kordell pe 17 Decembrie 2020, 23:03

Daca scapam de Pulici , Fabrinni si Nemec ma imbat !

Daca trebuie sa le plateasca contractele, nu mai pui alcool in gura in 2021.

117160982529853
Mihai Nistor  •  18 Decembrie 2020, 09:17

Greseala lui Isma Lopez?? Cat de penibil sa fii sa scrii asta? A fost hotie ma ziarist de doi bani. Gigistule. Nu mai aveti pic de rusine. Si vreti fotbal? Asa presa asa fotbal. Du te in constructii ma dar cu grija....cad bolovani.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează