FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ante Puljic, pariu în seara de Revelion: „Dacă face asta, mergem în play-off! Cheia e la el”

Ante Puljic, Dinamo
Ante Puljic, Dinamo

Articol de - Publicat joi, 31 decembrie 2020 20:11 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 20:48

Ante Puljic (33 de ani), fundaș central la Dinamo, a petrecut sărbătorile de iarnă în Bosnia Herțegovina.

Soția și copiii locuiesc în mod normal la Zagreb, dar vacanța de iarnă i-a adus pe cei din familia Puljic împreună, la Mostar, detaliu ce i-a ferit de cutremurul care a înfricoșat zilele trecute Croația. Croația a fost lovită marți, 29 decembrie, de un nou cutremur care a îndoliat țara.

Puljic a „driblat” cutremurul din Croația

Seismul cu o magnitudine de 6,4 grade pe scara Richter s-a produs în centrul țării, iar orașul Petrinja este parțial distrus. Cel puțin 7 persoane și-au pierdut viața și câteva zeci de persoane au fost rănite în urma cutremurului. Miercuri, 30 decembrie, au avut loc alte două replici de mai slabă intensitate – 4,7 respectiv 4,8 pe scara Richter. 

Croația s-a mai confruntat cu un seism puternic în martie, când cutremurul de 5,3 pe scara Richter s-a resimțit mai puternic în capitala Zagreb. Atunci, o adolescentă a murit şi zeci de persoane au fost rănite. „Din fericire, am fost departe, dar suntem îndurerați de pierderile din țară”, a mărturisit căpitanul roș-albilor, făcând referire la cei 7 morți și zecile de răniți din Croația.

Ante Puljic: „Dinamo are nevoie de oameni de onoare”

Vizavi de soarta lui Dinamo la start de 2021, liderul echipei încă mai speră că toate făgăduielile lui Pablo Cortacero nu sunt un șir interminabil de minciuni! „Am făcut un RMN aici, am prea multe dureri la picior, văd că nu mai trec. Voi veni pe 3 ianuarie, la reunire, dar zborul meu ajunge târziu, de aceea nu voi fi prezent de la prima ședință de pregătire. 

Ratez primul antrenament, dar de pe 4 ianuarie mă voi pregăti. Ce se va întâmpla, chiar nu știu. Sincer, nimeni nu poate să prevadă ceea ce se poate întâmpla! Cine mai crede în minuni?! Eu mi-aș dori să fie liniște, să se rezolve situația financiară, astfel am avea șanse importante și mari să ajungem în play-off. Am văzut că, dintre foștii coechipieri, unii și-au găsit angajamente, ceea ce înseamnă că au valoare. 

Păcat că nu ne mai sunt alături, chiar am fi putut face lucruri mari împreună. Cheia e la Pablo Cortacero. Așteptăm să-și respecte promisiunile, mai ales că le-a făcut fără să-l forțeze cineva. Dinamoviștii au nevoie de oameni de onoare”, a declarat Ante pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Radu Birlică: „Vor pleca fotbaliști! Unii nu vor mai veni la reunire! Există riscul de a nu avea jucători pe data de 3 ianuarie”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Suma impresionantă strânsă prin programul DDB în 2020: „Să înceapă revelionul!”

Nicolae Badea anunță o răsturnare de situație la Dinamo: „Vă spun eu ce se va întâmpla”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
samertx
samertx  •  01 Ianuarie 2021, 13:24
Postat de samertx pe 01 Ianuarie 2021, 13:08

Dar nici nu se pune problema de uitatul în oglindă, sunt unii pe care ***! Deci, există! :))

Hai, gata! Ați început anul ăsta la fel cum l-ați traminero pe celălalt. :)) Să fiți iubiți!

samertx
samertx  •  01 Ianuarie 2021, 13:08
Postat de alb.albastru pe 01 Ianuarie 2021, 12:36

Î : Ce e mai urat ca 2020? R : Doar dinamo bucuresti!

Dar nici nu se pune problema de uitatul în oglindă, sunt unii pe care ***! Deci, există! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alb.albastru
alb.albastru  •  01 Ianuarie 2021, 12:36

Î : Ce e mai urat ca 2020? R : Doar dinamo bucuresti!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează