FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV An încheiat! Un jucător de la CSU Craiova s-a operat și stă până-n ianuarie!

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 11:15 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 13:22

Apărătorul francez Antoine Conte (27 de ani) a fost supus, vineri, la Barcelona, unei intervenții artroscopice minim invazive. S-a ajuns la operație pentru că tratamentul pe care l-a urmat la CSU Craiova, ca urmare a unei entorse la gleznă apărute pe o articulație la care a mai avut probleme, n-a dat rezultatele așteptate.

Continuă calvarul lui Antoine Conte. Pentru fundașul francez adus de Universitatea Craiova în vară, anul fotbalistic 2021 s-a încheiat deja, cu doar 6 apariții în tricoul alb-albastru. 

Din informațiile Gazetei, el s-a operat vineri, la Barcelona, și ar urma să revină la pregătirile oltenilor tocmai la jumătatea lui ianuarie, dacă recuperarea decurge normal. 

Afecțiunea lui? Entorsă la gleznă, apărută la o articulație unde anterior a mai avut probleme. Aceasta s-a reacutizat în urma unui traumatism suferit pe 27 septembrie, la 5-0 cu Dinamo, în campionat. 

Staff-ul medical al lui CSU l-a tratat conservativ, pentru a evita intervenția chirurgicală și o absență îndelungată de pe teren, ba l-a trimis și la Barcelona, pentru mai multe investigații. Numai că recuperarea n-a decurs conform așteptărilor și în cele din urmă a ajuns pe masa de operație. Potrivit unor surse ale Gazetei, în capitala Catalunyei, apărătorul în vârstă de 27 de ani a fost supus unei intervenții artroscopice minim invazive. 

Conte nu-i la prima absență îndelungată de când a semnat cu Universitatea. Pe 26 iulie, la 1-4 cu FCSB, el a suferit o ruptură musculară și, în speranța unei vindecări mai rapide, finanțatorul Mihai Rotaru l-a trimis în Serbia, la renumitul "vraci din Belgrad", Marijana Kovacevici. A revenit la jumătatea lui septembrie, contra lui Sepsi (1-1).

Condamnat cu suspendare 

Conte a venit în Bănie cu destule tinichele de coadă. La începutul lui 2021, fundașul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, unul cu executare, iar ceilalți doi cu suspendare. Decizia a venit după ce în 2016, când avea 22 de ani, 

Conte a lovit un student cu o bâtă. Echipa de avocați a fundașului a contestat decizia, iar în cele din urmă fotbalistul a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendare. Pe 28 februarie, anul acesta, președintele lui Beitar, Eli Ohana, fost internațional islaelian, l-a chemat în birou și i-a spus că renunță la serviciile sale. Conte s-ar fi enervat și a încercat să-i dea un cap în gură lui Ohana, iar la plecarea din biroul acestuia a rupt un scaun!

Markovici, în doliu 

Absența lui Conte nu este singura veste proastă de la Craiova. Atacantul Jovan Markovici este în doliu, după ce bunica lui, cea care l-a crescut încă de când a venit pe lume, a decedat sâmbătă, la 79 de ani. 

Din dragoste pentru ce a însemnat în viața lui, Jovan și-a tatuat chipul ei pe piciorul drept și i-a dedicat golurile marcate la CS Universitatea sau în sezonul trecut, petrecut la Clinceni. Markovici se aștepta la un astfel de deznodământ și, pentru a-i fi aproape bunicii în ultimele clipe ale vieții, i-a cerut și a obținut permisiunea selecționerului Florin Bratu, de la reprezentativa U21, să rămână în Bănie.

Citește și: 

Universitatea Craiova cere întreruperea campionatului: „E o bătaie de joc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
jony_10
jony_10  •  14 Noiembrie 2021, 16:19

Echipa asta Csu Craiova exista decât pentru gsp. Pentru restul media e Universitatea Craiova.

caravela
caravela  •  14 Noiembrie 2021, 15:06

Conte n-are valoare nici ca fotbalist si nici ca om, vezi trecutul sau infractional, n-are ce cauta la Craiova.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează