FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Antonio Conceicao crede ca Braşovul e peste U Cluj: "Mai valoroşi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 22:04

Antrenorul Antonio Conceicao vrea să reia sezonul cu un rezultat pozitiv la Cluj, dar îşi face griji pentru starea terenului.

"Am făcut o strategie pentru meciul cu U Cluj, dar nu voi lua măsuri speciale împotriva lui Cristea fiindcă înfruntăm întreaga echipă. Va fi dificil deoarece clujenii s-au întărit, dar cred că lotul meu este mai valoros. Mergem cu gîndul la victorie şi cred că va cîştiga formaţia care va reuşi să se adapteze cel mai repede la terenul pe care se va juca", a comentat portughezul.

"Este important pentru noi să începem cu dreptul sezonul, unul care se anunţă extrem de dificil. Trebuie să fim foarte concentraţi, să existe dăruire şi determinare. La fiecare meci vom intra în teren doar cu gîndul la victorie. Important este să avem constanţă în jocurile pe care le avem de disputat”, a declarat Conceicao la conferinţa de presa organizată astăzi de FC Braşov.

Universitatea Cluj - FC Braşov se va disputa duminică, de la ora 14.00, la Alba Iulia.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
president
president  •  27 Februarie 2011, 08:12

toata lumea spera fortza STEAGU!!!

rorika
rorika  •  25 Februarie 2011, 10:52

Sa speram ca va face treaba buna Conceicao

claudiano
claudiano  •  25 Februarie 2011, 01:16

forza BRASOV !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează