FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

corespondență din slovenia Imagini inedite: Ce a reușit Burcă la Dinamo + Acționarul se antrenează de parcă vrea să fie titular în derby :D

Ovidiu Burcă chiar deține know-how-ul la Dinamo! Ce a reușit antrenorul care a promovat „haita” in Liga 1 +38   FOTO
Ovidiu Burcă chiar deține know-how-ul la Dinamo! Ce a reușit antrenorul care a promovat „haita” in Liga 1

Articol de , - Publicat luni, 03 iulie 2023 15:37 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 16:45

Dinamo se antrenează la munte, în Slovenia, la Zrece, peste două săptămâni deja se pregătește să intre pe gazon pentru prima etapă cu Universitatea Craiova. "Câinii" mai au de disputat un singur amical până la startul sezonului, miercuri seară, cu Dinamo Kiev, în Austria.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Slovenia și transmit toate informațiile din cantonamentul lui Dinamo. 

Ovidiu Burcă a început săptămâna cu o ședință tare de pregătire. 

Iată cinci detalii ce s-au evidențiat la primul antrenament al săptămânii, care s-a încheiat cu prima sosire a zilei, Cristi Costin, noul dinamovist, așteptându-și coechipierii la autocar:

1. Ovidiu Burcă pune accentul pe atitudine, vrea să vadă determinare la antrenament. Înaintea ședinței, merge și dă mâna cu jucătorii săi. Oprește sesiunea pentru a se adresa formației, repetă, obsesiv, aceleași idei pentru a le impregna jucătorilor săi. Cu câțiva stă separat și vorbește. Știe și când să ridice glasul, și când să-și complimenteze jucătorii pentru cele mai banale realizări.

+34 FOTO

2. Hakim Abdallah este foarte implicat la antrenamente, vrea să se impună titular încă de la prima etapă. Are forță și are încredere în el, încearcă să rezolve singur faze, nu-i tremură genunchii. Goncalo Gregorio simte că a plecat cu un deficit fizic comparativ cu restul, dar compensează prin dăruire. Și dacă pierde o minge, nu se lasă până n-o recâștigă. Se agață de oponent! Golubovic a fost menajat, dimineața, fiind integralist cu Zalaegerszeg.

VIDEO Dinamo în Slovenia, antrenament spectaculos al portarilor

3. Alessandro Caparco i-a stors de energie pe Filip Dujmovic și Denis Oncescu (care va pleca împrumut la Chiajna). Au fost exerciții spectaculoase pentru cei care au asistat sau au filmat momentul, însă a vibrat pământul sub cei doi portari, după plonjoane ce taie respirația.

4. Acționarul majoritar Andrei Nicolescu și directorul sportiv Gabriel Glăvan au asistat și ei la ședința de pregătire. Mai mult, Nicolescu are un program strict de pregătire personală! A venit echipat, a alergat pe margine, făcând ture de teren, în jurul echipei, după care și-a urmat propriul program de fitness. Exerciții de motricitate și de forță, trei sferturi de ceas.

+34 FOTO

5. Dinamo arată ca o echipă! Unită. Spre deosebire de alte stagiuni sau cantonamente, jucătorii par mai prieteni, făcând parte din același grup, fără "bisericuțe" și fără fițe. De la modul cum își vorbesc, cum interacționează și la antrenamente, și în hotelul de cantonament. 

Burcă a vorbit de multe ori despre acest detaliu ca fiind factorul de echilibru și temelia unei echipe care a renăscut în ultimul an. Indiferent că vorbește în română, în engleză, în italiană sau spaniolă, antrenorul are know-how-ul spre a ajunge la mintea și sufletul jucătorilor, impunându-se și ca șef, și ca un apropiat al elevilor săi.

Giafer a ales 5 colegi pentru o miuță pe sintetic, dar a primit răspunsul imediat: „Sună-mă, că nu vin!” :D
dinamo
Giafer a ales 5 colegi pentru o miuță pe sintetic, dar a primit răspunsul imediat: „Sună-mă, că nu vin!” :D
Hakim Abdallah, despre cum „mâna destinului” l-a adus la Dinamo: „La 3 zile după meci, m-au sunat de la club. Ce ciudat!”
DINAMO
Hakim Abdallah, despre cum „mâna destinului” l-a adus la Dinamo: „La 3 zile după meci, m-au sunat de la club. Ce ciudat!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
rocky3
rocky3  •  04 Iulie 2023, 00:13
Postat de Gelu11 pe 03 Iulie 2023, 17:06

Acum e clar. Dinamo face eventul și se pregătește de Champions league!

Aproape că ne-ai convins!:)))

rocky3
rocky3  •  04 Iulie 2023, 00:11
Postat de creeperno534 pe 03 Iulie 2023, 22:39

Burca ne-a adus in prima liga!

Da da!

luker
luker  •  03 Iulie 2023, 23:30

La ce ora este meciul cu Dinamo Kiev?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close