FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda Caniculă la București, antrenament în ploaie pentru FCSB la Apeldoorn » Cele mai tari imagini din cantonamentul roș-albastru

Articol de , , - Publicat vineri, 30 iunie 2023 22:01 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 22:01

Vremea a fost în general bună în Olanda, în jurul a 20 de grade dimineața și seara, în momentele în care roș-albaștrii au avut antrenamente.

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda, Apeldoorn. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) transmit de la fața locului toate detaliile care contează

S-a mai întâmplat și să plouă, chiar tare în unele momente, ceea ce nu a dat peste cap programul fiindcă terenurile rezistă fără probleme, s-au păstrat în condiții foarte bune.

Pintilii și Charalambous s-au implicat și la începutul antrenamentelor în jocurile "șase contra doi" folosite ca parte din încălzirea pentru ședința de pregătire propriu-zisă.

+35 FOTO

Antrenorii participă împreună la ședințele de pregătire, uneori își împart lotul și comandă fiecare exerciții diferite pentru jumătatea pe care o gestionează.

FCSB are la dispoziție în Apeldoorn baza de pregătire a unei formații din liga a patra, un club care deține un teren principal cu iarbă naturală, încă două terenuri cu gazon normal și "un sintetic".

Pintilii a rămas pe terenul numărul unu cu jucători cu care a exersat faze pentru finalizare. Pe un teren secundar, Charalambous lucra cu cealaltă jumătate a lotului niște trasee ofensive, un antrenament tactic care urmărea să le ofere jucătorilor soluții pentru faza de atac.

+35 FOTO

Pe parcursul ședinței de pregătire, românul și cipriotul aveau să facă schimb de loturi, pentru ca toți fotbaliștii să fi trecut prin tot programul.

Pe Charalambous l-a ajutat pe teren Lucian Filip, secundul care i-a impulsionat pe jucătorii din atac să trateze foarte serios momentele în care ajungeau în poziții pentru finalizare.

Citește și:

FCSB, on fire! Fotbalistul care a fost în rol de Gladiator și a jucat plin de sânge la un antrenament cu scântei!
FCSB
FCSB, on fire! Fotbalistul care a fost în rol de Gladiator și a jucat plin de sânge la un antrenament cu scântei!
A renunțat de bunăvoie la vacanță și a venit în cantonamentul lui FCSB
FCSB
A renunțat de bunăvoie la vacanță și a venit în cantonamentul lui FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  01 Iulie 2023, 00:42

Bravo bah baieti , bine ca v-ati luat sutiene :)))))))))))))))))))))))))) dati-i bah si lui randoom un sutien :)))))))))))))))))))

81mada
81mada  •  30 Iunie 2023, 22:46

S au udat toti…

Vezi toate comentariile (2)
Comentează