FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenamentele lui Thomas Neubert l-au speriat pe Claudiu Keşeru: ”Mi se părea imposibil să rezist!”

Claudiu Keșeru, epuizat după unul din antrenamentele Stelei
Claudiu Keșeru, epuizat după unul din antrenamentele Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 22:44

Keşeru explică de ce a avut probleme la început, cînd a ajuns la Steaua: l-a ”dat peste cap” pregătirea, mai dură decît cea cu care fusese obişnuit.

Cel mai nou golgeter al Stelei, Keşeru, 27 de ani, dezvăluie unul dintre ingredientele care au păstrat titlul în Ghencea: pregătirea fizică foarte dură a unei formaţii care de doi ani îşi domină adversarele datorită forţei şi a capacităţii de efort impresionante.

"Am avut nevoie de o perioadă de acomodare după transferul la Steaua. Cu ce mi-a fost cel mai greu să mă obişnuiesc? Cu antrenamentele extrem de grele, mai grele decît cele pe care le întîlnisem anterior în carieră. Aproape că-mi venea să renunţ, simţeam că n-o să fac faţă!", povesteşte Claudiu.

Remarca îi aparţine unui fotbalist care a petrecut 10 ani în Franţa, în primele două ligi! Keşeru a bifat în Hexagon inclusiv un club cu tradiţie mare şi cu facilităţi de pregătire bune, precum Nantes. Iar în prima parte a sezonului a evoluat în Ligue 1, la Bastia, într-una dintre cele mai tari competiţii din Europa.

Reghecampf a sesizat că atacantul adus în iarnă şi prezentat ca un star are probleme de adaptare şi l-a folosit mai puţin la început, introducîndu-l treptat în echipă. Claudiu a marcat 6 goluri în campionat, cel mai important fiind cel egalizator din derby-ul cu Dinamo, în egalul 1-1 obţinut de roş-albaştri în minutul 89. Şi a înscris apoi contra "cîinilor" şi în Cupă, la 5-2 pentru stelişti.

240 de meciuri a strîns Keşeru în primele două ligi din Franţa, în zece ani pe care i-a petrecut ca profesionist în Hexagon. A marcat 73 de goluri în toată această perioadă

"Steaua are un antrenor foarte bun şi un preparator fizic bun, iar jucătorii de acolo sînt muncitori, se vede asta din modul cum se prezintă echipa" (Bogdan Lobonţ, portar AS Roma)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
joedoe
joedoe  •  15 Mai 2014, 21:16

stiti care e diferenta dintre steaua si dinamo ? performanta.

joedoe
joedoe  •  15 Mai 2014, 21:11
Postat de dulcecalamaia pe 14 Mai 2014, 16:22

S o luam altfel ca e greu cu voi. Din 2006 pana in 2014 zdeaua are 0% victorii in grupele UCL. Intradevar e o echipa de top. Ultima victorie a zdelei e din septembrie 2006 cand a batut pe modesta dinamo kiew. In rest ciuca batailor :-) :-) :-) :-) cam rusinos sa treaca imediat un decenie de cand ai simtit gustul victoriei in ucl. Dar zdeaua e zdeaua us25 26 5688

cine i prost si nu gandeste ca tine o beleste...ca sa ajunga acolo ce echipe a batut ?sau e greu cu amintirile ,nu functioneaza sinapsele ,aveti memorie selectiva ,cate punce a adunat Superechipa Steau in ultimi 10 ani (coeficienti uefa )cate puncte voi...stai jos si sugeti p/l/a ca orice javra.

vasile_69
vasile_69  •  15 Mai 2014, 09:09

Cand ai un palmares cum are Steaua in Europa: Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, Finala CCE, Semifinala CCE, Semifinala Cupei Uefa, chiar numai conteaza cate puncte faci sau nu faci in grupele Ligii Campionilor, unde Steaua a adunat o groaza de bani!!! Dar ma intreb ? Dinamo sau alte adversare ale Stelei, ce mare branza au realizat in comparatie cu STEAUA ?Dinamo saracii de ei, nici macar 1 secunda nu au jucat in Liga Campionilor...TRIST NU?...FOARTE TRIST PT. SUPORTERII EI NEFERICITI !!! HAI STEAUA !SUNT FERICIT SI MA SIMT BINE! CA SA NUMAI ZIC CA ATUNCI CAND VAD UN CAINE DINAMOVIST PE STRADA ...LESIN DE RAS NU ALTA !

Vezi toate comentariile (46)
Comentează