FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCU CRAIOVA

Cine va sta până la urmă pe banca lui FCU Craiova la Arad » Antrenorul care refuză ferm: „Nu se pune problema” + o variantă-surpriză

Emil Săndoi nu vrea la FCU Craiova
Emil Săndoi nu vrea la FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 10:54 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 11:04

După negocierile eșuate cu Marius Croitoru, Adrian Mititelu a intrat în criză de timp. Cel mai probabil, sâmbătă, pe terenul celor de la UTA Arad, FCU Craiova va fi condusă de unul dintre cei rămași în staff-ul tehnic.

  • UTA - FCU Craiova e programat sâmbătă, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Marius Croitoru s-a deplasat miercuri de la Bacău la Craiova doar pentru a le transmite oltenilor ceea ce le-a spus și la precedentele negocieri eșuate, din octombrie 2023: faptul că nu are licența PRO. Tratativele au fost sistate, iar antrenorul a părăsit Bănia fără să mai semneze contractul.

Mititelu pare să fi rămas fără soluții concrete la îndemână, astfel că pentru meciul cu UTA se va apela la o variantă din interior. Antrenorul de portari Valentin David va conduce echipa de pe bancă, a scris Prosport, informație confirmată și de sursele GSP.

Emil Săndoi: „Nu se pune problema să vin la FCU Craiova”

Vehiculat în presă ca un posibil succesor al lui Giovanni Costantino, Emil Săndoi a respins ferm varianta. „Nu a existat nicio discuție și nu se pune problema să vin la FCU Craiova”, a reacționat fostul fundaș central al Științei pentru GSP.ro.

Ovidiu Burcă, variantă de ultimă oră pentru FCU Craiova?

Cine va sta până la urmă pe banca lui FCU Craiova la Arad » Antrenorul care refuză ferm: „Nu se pune problema” + o variantă-surpriză

Sunt semnale că un new-entry pe lista lui Mititelu ar putea fi Ovidiu Burcă, fostul antrenor al lui Dinamo și fost jucător la Universitatea Craiova (echipa dezafiliată). Patronul lui FCU îl apreciază pe tehnicianul liber de contract, doar că nici ex-dinamovistul originar din Slatina nu are licență PRO.

Burcă ar putea sta pe banca alb-albaștrilor în calitate de „principal” doar o lună, cât e perioada de valabilitate a dispensei din partea FRF, apoi juveții sunt obligați să aducă un antrenor cu licență PRO.

La Dinamo, Burcă a putut conduce echipa grație unei derogări oferite pentru că a promovat echipa. El are licența A și urmează cursurile pentru obținerea licenței PRO.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri din Superliga:

Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP
VAR
Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP
Ultimele detalii despre situația lui Koljic la Craiova. Ce a decis clubul în privința bosniacului
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ultimele detalii despre situația lui Koljic la Craiova. Ce a decis clubul în privința bosniacului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
donqhote
donqhote  •  01 Martie 2024, 13:14
Postat de soimiisibiu pe 01 Martie 2024, 12:02

Sa doi e slab antrenor. Nu are nici un rezultat notabil.

are vitrina plina de non-rezultate.

legio.sud
legio.sud  •  01 Martie 2024, 13:02
Postat de pteropus pe 01 Martie 2024, 11:30

La ora asta singurul antrenor care cunoaste lotul echipei si care a mai scos echipa din situatii similare este Napoli...insa este putin probabil ca Mititelu sa apeleze la el avand in vedere pe de o parte orgoliul in sens negativ al lui Mititelu si pe de alta parte ultimile declaratii ale lui Napoli...altfel numai o paiata de antrenor sau unul care sta pe bara de mult timp ar putea veni pentru etapele pana la finele campionatului al carui obiectiv principal ar trebui sa fie salvarea de la retrogradare...dar este putin probabil...

Păi la o paiață de echipă doar o paiață de antrenor ( nemâncat ) poate veni . Mititelu l-a cât de *** este pică lejer în liga a-II-a … deja se apropie morcovul de țintă .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zb59
zb59  •  01 Martie 2024, 12:40

…” le-a spus și la precedentele negocieri eșuate, din octombrie 2023: faptul că nu are licența PRO”. Croitoru asta ori e *** cu diploma ori n3s1mt1t. Cum ma sa stai fără licența atata vreme daca vrei sa iti faci meseri?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează