FOTBAL  »  Superliga  »  INIŢIATIVĂ

Antrenorii au sindicat: ”Trebuie să ne apărăm împotriva patronilor!”

Mircea Rădulescu a devenit şeful sindicatului antrenorilor. Pînă în septembrie a condus Şcoala Federală de Antrenori
Mircea Rădulescu a devenit şeful sindicatului antrenorilor. Pînă în septembrie a condus Şcoala Federală de Antrenori

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 15:45

De Luni a devenit oficial: tehnicienii din România au sindicat. Treizeci dintre aceştia au participat la o Adunare Generală care a dus la înfiinţarea Uniunii Naţionale a Antrenorilor de Fotbal. Aceasta îşi propune să apere drepturile tuturor antrenorilor de fotbal de la toate nivelurile din România.

Preşedintele Asociaţiei, Mircea Rădulescu, a declarat pentru GSP.ro: "Vrem ca toţi tehnicienii să intre în acest organism. Cînd eram directorul Şcolii de Antrenori. mulţi mă sunau şi îmi spuneau că nu sînt apăraţi de nimeni în faţa patronilor sau chiar şi a arbitrilor. De acum înainte ei vor avea un sprijin în noi!".

Vicepreşedinţii Asociaţiei au fost aleşi Dan Apolzan şi Florin Halagian, iar secretar este Nicolae Manea. Riciu a completat: "Sîntem în parteneriat cu cei de la Federaţie şi sperăm ca în cel mai scurt timp să putem începe munca efectivă".

Pentru a fi membri ai Asociaţiei, tehnicienii care au Licenţă Pro vor trebui să plătească o cotizaţie trimestrială de 150 de lei.

"Antrenorii vor putea fi asistaţi de jurişti angajaţi de noi atunci cînd vor semna contracte de muncă. Tot noi îi vom putea ajuta pe şomeri să-şi găsească echipe", a mai spus Mircea Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antrenorilor din România.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează