FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Antrenorii de la noi au temă pentru acasă » Cum pot fura meserie de la Ancelotti ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 00:55

Antrenorii de la noi se pot inspira de-acum şi din metodele lui Carlo Ancelotti. Secretele antrenorului sub contract cu PSG sînt dezvăluite pe site-ul coaches-ahead.ro.

Celebrul tehnician explică modul în care organizează un microciclu competiţional cu două partide oficiale pe săptămînă, precum şi felul în care decurge relaţia profesională cu propriii colaboratori.

"Organizarea programului saptamînal pentru partida oficială următoare începe imediat ce a luat sfîrsit cea disputată. Ancelotti îşi adună staff-ul şi analizează, atît in functie de trăirile subiective ale fiecăruia, cît ăi in urma vizionarii inregistrarii partidei abia incheiate, evolutia tactica a propriilor jucatori. Se concentreaza asupra defensivei compuse din 4 elemente, asupra mijlocasilor si a colaborarii dintre aceste doua compartimente, atit in faza de posesie cit si in cea de non-posesie", se menţionează pe site-ul coaches-ahead.ro. Click aici pentru a citi continuarea articolului

Coaches-ahead.ro este pagina web dedicată meseriei de antrenor pe care fostul secund al lui Ilie Stan şi "principal" la Victoria Brăneşti, Ciprian Urican, a lansat-o în aceste zile.

Site-ul prezintă informaţii legate de antrenamente, analize, secrete şi filosofiile de joc ale marilor antrenori din lume. Printre capitolele principale de pe site se numără: "Exerciţii-programe de antrenament", "Metodică-Leadership", "Secrete de antrenori".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vandersaar
vandersaar  •  07 Aprilie 2012, 12:50

Un mare antrenor acest italian.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează