FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - U CLUJ 0-0

Antrenorul Braşovului se simte vinovat după egalul cu U Cluj: "Dar nu vom avea probleme la retrogradare"

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 12:27

Antrenorul braşovenilor, Adrian Szabo, îşi face autocritica şi se consideră principalul vinovat pentru semieşecul cu U Cluj:

"A fost cel mai slab meci din retur pentru noi. Îmi asum vina acestui rezultat, poate nu am ştiut să îi capacitez pe băieţi. Au fost tot timpul iritaţi, nervoşi, lipsiţi de luciditate".

Deşi contestă anularea unui gol pentru echipa sa, Szabo crede că elevii săi nu ar fi meritat să cîştige meciul. "Se pare că am avut şi un gol valabil, dar nu e de ajuns. Nu ne-am creat situaţii de gol ca să avem pretenţii asupra celor trei puncte".

Întreruperea cauzată de meciurile naţionalei este binevenită pentru gruparea de sub Tîmpa şi chiar dacă se află într-o vizibilă scădere de formă, tehnicianul de 52 de ani nu crede că stegarii se pot gîndi la retrogradare.

"În nici un caz nu avem probleme cu retrogradarea. Dar poate tocmai crezînd acest lucru, intervine o stare de relaxare, iar continuînd aşa, în viitor aceste probleme pot apărea. Sper ca în acestă pauză să remediez ce am greşit pînă acum."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bumix
bumix  •  19 Martie 2013, 17:12

SA INTELEG CA RETROGRADATI FARA PROBLEME????

qzoom
qzoom  •  19 Martie 2013, 15:44

Dc erau nervosi ? Ca daca esti nervos, ai un pic de inima in tine !

valiii
valiii  •  19 Martie 2013, 12:41

taceti dracu de ipocriti,ati pus-o de un egal sa nu se supere nimeni,meci penibil,de liga a 3-a cel putin,nesimtitule

Vezi toate comentariile (3)
Comentează