FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Antrenorul campioanei se teme de deciziile propriilor șefi: "Sper să nu fiu anunțat că are vreun jucător ofertă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 20:03

Edward Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, își pune mari speranțe în actualul lot al ardelenilor, însă recunoaște că îi e teamă să nu se trezească până la începutul campionatului cu oferte pentru jucătorii echipei.

"Antrenez cel mai valoros grup de jucători din România, jucători cu multă calitate, în care cred necondiţionat. Foarte puţine modificări pot să mai fie. Sper să nu mai am vreo surpriză negativă, să fiu anunţat că mai are cineva vreo ofertă. Am fost mândru că atât clubul cât şi jucătorii nu au fost foarte disperaţi ca să facă acest pas, să plece.

Clubul, în ciuda ofertelor importante, nu a împins jucătorii să decidă. Nu a făcut nicio presiune asupra jucătorilor. Jucătorii au decis şi asta mă bucură, pentru că ei îşi doresc să fie aici. Sper să nu se mai pună problema ca cineva să plece, e posibil ca maxim un jucător să vină”, a spus Iordănescu într-o conferință de presă.

Iordănescu jr. a glumit apoi pe seama lui Camora: "I-am spus că pe el îl leg cu lanţul dacă vrea să plece. E căpitanul echipei şi trebuie să dea un anumit ton".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tegean
tegean  •  13 Iulie 2018, 21:52

_ ,,Am fost mândru că atât clubul cât şi jucătorii nu au fost foarte disperaţi ca să facă acest pas, să plece.Sper să nu mai am vreo surpriză negativă, să fiu anunţat că mai are cineva vreo ofertă .” _ Dacă au oferte înseamnă că sunt apreciați, sunt doriți și de alții iar clubul și jucătorii, nu-i așa, oricum nu sunt disperați să plece. Unde-i atunci baiul ?!! Și Culio e în măsură să ,,dea ton” la această echipă dar el îi prins cu cerutul de scuze ca știre de presă. În anii lui Cadu nu cred că totul a fost învelit în catifea dar rufele se spălau în familie, dle. Iordănescu.

1262373137119727
Popescu Adrian  •  13 Iulie 2018, 20:32

ZIse antrenorul care se intelesese cu CFR din retur dar antrena la Astra :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează