FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antrenorul care îi trezește amintiri deosebite lui Becali: „Mi-e dor de Steaua, mi-aș dori să revin”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 22:33

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenor la Al-Wasl în Emiratele Arabe Unite, nu exclude revenirea la FCSB în viitorul apropiat.

Reghe a avut două mandate la FCSB, 2012-2014, și decembrie 2015-mai 2017. În primul mandat, Laurențiu a câștigat două titluri consecutive și a  dus-o pe FCSB în „optimile” Europa League, după ce a eliminat-o pe Ajax.

Reghecampf: „Mi-e dor de Steaua”

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Steaua și la FCSB, dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă, atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua…

Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat, dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat, pe care o iubești, o iubește toată lumea”, a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

#vafibine Campanie GSP » Peste 140 de vedete din sportul românesc, de la Mutu la Chivu și Cristina Neagu, au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Anamaria Prodan crede în revenire

Anamaria Prodan afirma în finalul anului trecut că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, are ușa deschisă oricând la FCSB: „Cât timp va fi Gigi Becali acolo, Reghe va fi numărul 1. Îl iubește ca pe băiatul lui”.

6 trofeea cucerit Reghecampf ca antrenor: două titluri, o Supercupă și o Cupă a Ligii cu FCSB + Cupa Ligii și Supercupa cu Al-Wahda

Citește și alte știri despre FCSB:

Dan Petrescu, antrenorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Laurențiu Reghecampf: „Știe că doar așa are șanse în cupele europene”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mario78a
mario78a  •  20 Martie 2020, 10:42
Postat de foresta1 pe 20 Martie 2020, 07:42

Cand a zis cineva ca CSA STEAUA e FCSB? CSA abia ce s-a infiintat.

Legea se pare că nu prea e pe înțelesul tau, mai studiază problema!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Martie 2020, 10:28
Postat de catalynn pe 20 Martie 2020, 09:26

Când fcsb se va desființa ne vei spune ca provizoriu se cheamă Academica Clinceni!? :-)))

Când FCSB va reveni la numele Steaua, ce vei mai scrie? ;-)

catalynn
catalynn  •  20 Martie 2020, 09:26
Postat de jack_the_stripper pe 20 Martie 2020, 06:50

Dedicație de la Reghe pentru haterii mereu la datorie când e vorba de Steaua (provizoriu numită FCSB): „O ECHIPĂ LA CARE AI JUCAT, PE CARE O IUBEȘTI, O IUBEȘTE TOATĂ LUMEA”.

Când fcsb se va desființa ne vei spune ca provizoriu se cheamă Academica Clinceni!? :-)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close