FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenorul care l-a lansat pe Chiricheş explică de e bine ca fundaşul să plece de la Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 09:47

Vlad Chiricheş va pleca de la Steaua în această vară, printre posibilele destinaţii fiind Italia, Anglia sau Rusia. Petre Grigoraş, antrenorul care l-a lansat pe Chiricheş la Pandurii, îi face o caracterizare fundaşului central şi explică de ce ar fi bine ca el să plece.

"Calităţi? Anticipaţie, construieşte foarte bine ca fundaş central, are o tehnică destul de bună, e un băiat de caracter. Dacă pleacă în Rusia nu trebuie să fie foarte supărat, e un campionat bun, sînt mulţi bani, iar de acolo poate pleca în altă parte. Are calităţi, e un jucător cu capul pe umeri, care ştie ce vrea de la viaţă, să-i urăm baftă.

Orice jucător important este o pierdere pentru echipă, dar acesta este circuitul, nu trebuie să plîngă nimeni pe umărul Stelei. Rusescu şi Chiricheş sînt două piese importante, dar clubul încasează bani mulţi, pot aduce alţi jucători, plus că se creează emulaţie printre ceilalţi jucători", a spus Grigoraş la Dolce Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
rossalen
rossalen  •  23 Iunie 2013, 17:28
Postat de val70 pe 23 Iunie 2013, 11:12

Asa-i, Ovidiu, oamenii de fotbal au luat-o razna in prezent, nu sunt sanatosi... Altfel, cum ar fi posibil ca Bursucea, un antrenor mediocru, sa primeasca 3 milioane de euro de la Dinamo Moscova, basca sa mai primeasca oferte de 4,5 milioane de la Zenit sau Anji ?! Asa si cu Chiriches, cei ce vor da pe el 7-8 milioane sunt loviti in cap cu leuca, sau sunt masochisti. Dar ei saracii, nu stiu ca daca ar citi GSP-ul, mai ales comentariile de aici, ar putea afla adevarul...

mie mi se pare ca Chiriches face mult peste cele 8 milioande euro!...ma uit foarte des la fotbal...urmaresc campionatul Italiei, Angliei,Spaniei si stiu despre ce vorbesc...!

rossalen
rossalen  •  23 Iunie 2013, 17:26

ce prostie...mie campionatul Rusiei nu imi place deloc! se baga bani dar mi se pare slab!....Chiriches merita sa joace in Anglia,Spania sau Italia!

vladn88
vladn88  •  23 Iunie 2013, 16:29

In primul rand, nu l-a lansat Grigoras ci Liviu Ciubotariu, care a fost antrenor in 2008/2009 la International Curtea de Arges, echipa la care juca Chiriches. Mai apoi in A l-a debutat Stefan Stoica... abia in 2010 a ajuns pe mana lui Grigoras, senzationalilor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close