FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Antrenorul de box Gheorghe Simion vrea să devină observator: ”De mic am jucat fotbal” ;-)

Acum aproape 3 ani, Libertatea l-a surprins pe Simion rupt de beat, dormind pe o bordură din centrul Capitalei
Acum aproape 3 ani, Libertatea l-a surprins pe Simion rupt de beat, dormind pe o bordură din centrul Capitalei

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 22:34

Tatăl foştilor campioni Marian şi Dorel Simion şi-a depus dosarul la concursul pentru supervizor la ligile inferioare. A făcut senzaţie în ultimii ani cu spectacolele bahice în public.

Pariem că n-o să ghiciţi dintr-o mie de încercări cine doreşte să ajungă observator la ligile inferioare din fotbalul românesc? Ei bine, răspunsul vine din pugilism! Nu e nici o greşeală! Pitorescul Gheorghe Simion, tatăl fraţilor Marian şi Dorel, multiplii medaliaţi la Olimpiade, Mondiale şi Europene, şi-a propus să intre în lumea balonului rotund. Şi, ieri, a fost la sediul FRF spre a-şi depune dosarul pentru examenul de observatori, ce se va organiza luna viitoare.

Beat pe bordură
"Il Padrino", poliţist şi recuperator în ultimii ani, a făcut senzaţie cu apariţiile sale publice sub influenţa licorilor bahice. În martie 2004, la întoarcerea de la CE box desfăşurate la Pula (Croaţia), a dat un spectaculos "interviu" chiar pe Aeroportul Otopeni, nefiind în stare să lege trei cuvinte din cauza băuturii! Iar în ianuarie 2010 a fost surprins beat criţă pe o bordură din centrul Bucureştiului, de unde o Ambulanţă l-a ridicat pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

"E o zi mare!"
Gheorghe Simion a explicat pentru GSP TV de ce îşi doreşte să devină observator: "E o zi mare pentru mine! De mic copil am jucat fotbal, mi-a plăcut sportul şi sper să fac o treabă calitativă dacă voi fi acceptat de FRF. Nu contează în primul rînd latura financiară, doar vreau să demonstrez că şi boxerii pot fi în rîndul celor bine văzuţi. E o plăcere fotbalul românesc de acum, care e înaintea boxului. Am pariat pe «naţionala» României, pe CFR şi pe Steaua, sînt mîndru de ele, pe cuvînt!".

Dialog spumos

- Speraţi să ajungeţi observator şi la Liga Campionilor?
- Dacă începi şi dumneata acum să mă jăpăceşti, înseamnă că... Nu, am o vîrstă, nu cred. Sper doar să intru în rîndurile domnilor observatori la fotbal.

430 de lei, sumă brută, e baremul de observator la L3, iar în L2 ajunge la 800 de lei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează