FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antrenorul FCSB a pierdut încrederea tuturor: "Dică ar trebui să fie demis la finalul turului dacă nu va fi pe primul loc"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 11:35

 Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a pierdut încrederea lui Gigi Becali, dar și a suporterilor și cititorilor GSP.ro.

Într-un sondaj realizat pe site-ul GSP.ro, din cei 21.861 de votanți, 13.168 (61%) nu mai au răbdare cu Dică și îi cer acestuia să plece la finalul turului dacă FCSB nu va fi lider.

 sondaj

Sondajul a fost realizat în urma declarațiilor lui Gigi Becali, de la TV Digi Sport, când l-a avertizat pe antrenor că după 13 etape va trage linie.

"Eu îi respect pe antrenori. Eu le spun antrenorilor: «Vrei să vii la Steaua, vii în condițiile astea». Despre Dică com vorbi după astea 13 etape. Eu îmi țin cuvântul față de Dică, dar după 13 etape vom face evaluarea. Vom vorbi atunci. Degeaba ești pe primul loc. Pe mine mă interesează să am echipă de Liga Campionilor!", a declarat Becali, duminică.

Citește și: Campionatul cel mai greu de câștigat » Liga 1 se află într-un punct în care n-a mai fost în ultimele 7 ediții » Sondaj: Cine are cele mai mari șanse la titlu?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bazinga
bazinga  •  18 Septembrie 2018, 12:47

Am o singura intrebare...Dica este antrenor?E o intrebare retorica,fireste!NU-Dica NU este antrenor,este doar o umila sluga la un cioban cu bani si atat!

krokoi
krokoi  •  18 Septembrie 2018, 12:38

Suntem o multime de suporteri care orăcăim de anul trecut și subliniem evidentul. Dupa ratarea titlului Dica trebuia demis. Nu pentru ca au pierdut titlul, ci pentru ca echipa nu mai joaca absolut nimic de un an si ceva.

valeri.gazaev.the.greatest
valeri.gazaev.the.greatest  •  18 Septembrie 2018, 12:34

Eu am incredere in Nicoale Dica. Am votat sa ramana. P.S. fc fcsb nu e steaua !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează