FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 2-1

Antrenorul mureșenilor își apără elevii după 1-2 cu Steaua: "Problemele îi macină! M-a mulțumit dăruirea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 23:40

George Ciorceri, antrenorul celor de la ASA Tg. Mureș, a vorbit despre meciul pierdut meciul cu Steaua, 1-2, din etapa a cincea a play-off-ului.

"Sunt probleme la echipă şi asta îi macină pe jucători. Ei dau dovadă de profesionalism şi când intrăm pe teren nu se mai vorbește despre celelalte probleme. Asta nu înseamnă că în afara terenului nu se gândesc la dificultăți.

Azi sunt nemulțumit pentru că am fost dominați. În a doua repriză am echilibrat jocul, iar rezultat a fost incert până în ultimele minute. Golul de 2-1 a venit după o greșeală de așezare a jucătorilor noștri. Băieţii s-au bătut la capacitatea maximă azi. M-a mulţumit dăruirea, dar nu m-au mulţumit realizările", a declarat Ciorceri la Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
vasglo
vasglo  •  04 Aprilie 2016, 08:40

Tineti-o tot asa si la meciul cu Astra!.....

plischi
plischi  •  04 Aprilie 2016, 07:06

cand daruiesti doua puncte, nu este normal sa te multumeasca daruirea?! am glumit, muresenii au jucat corect, dar cu bafta nu te poti lupta. au astia un bulan, de nu se poate. mai un autogol, mai o interventie din spatele portii samd

nebraska
nebraska  •  04 Aprilie 2016, 04:35
Postat de gerulozaurus pe 04 Aprilie 2016, 00:50

sa vedem aceasi daruire din partea cotonogarilor de la ASiA Tg Mongolistan si la meciurile cu hAstra lui Marius Brunetu Jumulica din tribul caldararilor

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează