FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VORSKLA POLTAVA 2-3 (ÎN TUR 1-2)

Antrenorul Vorsklei jubilează după ce a scos Dinamo din Europa: "O să cer o mărire de salariu"

Dinamo a ratat calificarea în grupele Europa League
Dinamo a ratat calificarea în grupele Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 20:53

Antrenorul echipei Vorskla Poltava, Nikolai Pavlov, i-a felicitat pe jucătorii săi pentru calificarea obţinută în grupele Ligii Europa, "un eveniment remarcabil în istoria clubului", subliniind că va merge la preşedintele grupării pentru a-i cere o mărire de salariu.

"Vreau să-i felicit pe toţi jucătorii, este un eveniment remarcabil în istoria clubului această calificare în grupe. Căldura a fost un concurent în plus pentru noi, ca şi pentru Dinamo. În prima parte a jocului am făcut o singură schimbare pentru a întări mijlocul. Acum o să merg la preşedinte (n.r. - Oleh Babayev) şi o să-i cer să-mi mărească salariul. Vreau să le mulţumesc celor de la Dinamo pentru condiţiile oferite şi preşedintelui clubului pentru că a reuşit să ajungă la meci", a precizat Nikolai Pavlov în conferinţa de presă de după meci.

Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-3 (1-1), meciul disputat cu formaţia ucraineană Vorskla Poltava în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. Pentru Dinamo au marcat Torje '45 şi Ţucudean '90, în timp ce golurile ucrainenilor au fost reuşite de Januzi '37 şi Barannik '73, '78. În tur, Dinamo a fost învinsă cu scorul de 2-1.

Sursa: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
andretty00
andretty00  •  27 August 2011, 01:56

@branesteanul : "eram cel mai mare suporter dinamovist '' Ma faci sa rad =)),frate dute si lasa-ne daca erai ceea ce zici tu acolo nu faceai asta asa ca Jet fraiere ,esti un fel de ...Cu ce echipa ti? Cu cea care castiga ! hai marsh

fcsb_zre_2011
fcsb_zre_2011  •  26 August 2011, 00:35

ca de obicei dinamo dezamageste =)) sunt varza de la conducere pana la ultimu muncitor de acolo :P

branesteanul
branesteanul  •  25 August 2011, 23:43

dinamo?????????????????/ de maine ve-ti avea impresionanta suma de 60-70 suporteri pe meci . dracu se mai uita la voi

Vezi toate comentariile (7)
Comentează