FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț bizar pe pagina oficială a Astrei: "Și-a reziliat contractul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 22:21

Constantin Budescu a devenit liber de contract după despărțirea de Dailan Yifang și s-a alăturat lotului Astrei în cantonamentul din Cipru, dar nu este clar dacă va continua la campioana României.

Pe pagina oficială a Astrei a apărut un comunicat ambiguu, în care se anunță faptul că Budescu și-a reziliat contractul cu chinezii de la Dailan Yifang și că s-a alăturat lotului condus de Marius Șumudică, dar nu se precizează nimic referitor la o înțelegere între atacantul de 27 de ani și giurgiuveni.

De altfel, chestionat cu privire la situația lui Budescu, nici Șumudică nu a oferit un răspuns concret și a spus doar că este singurul transfer pentru care a intervenit.

"Nu știu exact ce să spun, cred că s-a înțeles cu conducerea, a ajuns în seara asta, l-am văzut la masă și am vorbit puțin cu el. De mâine intră în programul normal de pregătire. E clar că era cel mai bun număr 10 pentru noi. 

E jucătorul care știe ce înseamnă Astra, este respectat de grup. A marcat cu Steaua, a dat pasă de gol cu Gaz Metan, a terminat prima parte a campionatului foarte bine. N-ați văzut că tot ce fac nu fac bine la echipa asta? Este singurul transfer la care m-am implicat", a spus Șumudică la TV Dolce Sport.

În această iarnă, Budescu a mai avut oferte și de la Steaua și Steaua Roșie Belgrad. Dacă sârbii au anunțat deja că au ieșit din cursa pentru semnătura atacantului, Gigi Becali a fost surprins să afle azi că jucătorul s-a alăturat cantonamentului Astrei.

"Nu știam că pleacă în Cipru. Înseamnă că semnează cu Astra dacă pleacă acolo. Să fie sănătos. Eu am mai vorbit cu el și a zis că îmi dă un răspuns în 2-3 zile. Ce să spun? Să fie sănătos dacă a semnat cu Astra" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andy_2008
andy_2008  •  16 Ianuarie 2017, 07:59

Steaua e crema Romaniei,Budescu nu vrea la Steaua pt ca stie ca nu prea e valoros.

1425838917717550
John Milne  •  15 Ianuarie 2017, 23:14
Postat de Florin Bălănescu pe 15 Ianuarie 2017, 23:09

Conducerea unei echipe anunță ce, cît şi cum vrea ea în ceea ce o priveşte; şi atunci, de ce ar fi... "bizar" anunțul făcut?? Mai bine faceți voi un anunț prin care să-i înştiințați pe puținii fecesebişti care vă mai iau în seamă că ați devenit... "bazar" - şi vă şi reprofilați în consecință. Că numai cîrpe ciorsăite şi tinichele ruginite încercați să vindeți, dugheană second hand ce sunteți!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  15 Ianuarie 2017, 23:13
Postat de martinpen pe 15 Ianuarie 2017, 23:01

Cam vechi articolul, ati facut si ziledle trecute articol cu acelasi subiect. Dar daca insistati, e clar ca cineva de la Steaua v-a pus, sa afle situatia lui Budescu...

Tot timpul cu Steaua in gura . Ati trait si continuati sa traiti in umilinta *** . App , decat sa stai mereu cu Steaua *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează