FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Anunț de ultimă oră al lui Hagi: a venit oferta oficială pentru Eric! + FOTO: primele imagini din cantonament cu înlocuitorul brazilianului

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 20:12

Viitorul a anunțat oficial că-l lasă pe Eric de Oliveira (32 de ani) să se transfere în această iarnă, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro în cursul zilei de astăzi.

Clubul patronat și antrenat de Gică Hagi a emis în această seară un comunicat de presă în care anunță că și-a dat acordul ca jucătorul să plece, însă n-a dat detalii legate de viitorul club al lui Eric.

"FC Viitorul anunță că jucătorul Eric de Oliveira a primit o ofertă și are acceptul clubului de a-și negocia un eventual transfer. În situația în care acest posibil transfer se va perfecta, vom reveni cu detalii", se arată în comunicatul Viitorului.

Eric n-a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul Viitorului din Turcia, iar sursele GSP.ro susțin că acesta ar urma să semneze cu un club din Golf. 

7 goluri
în 20 de meciuri a reuşit Eric pentru Viitorul în acest sezon

S-a întors Ianis Hagi

În cantonamentul campioanei României a ajuns și Ianis Hagi, cel care ar urma să joace pe postul ocupat în acest sezon de brazilian. Reporterii GSP prezenți în Turcia au realizat primele fotografii cu Hagi jr. în tricoul de antrenament al Viitorului după revenirea de la Fiorentina.

Viitorul le oferă italienilor aceeași sumă pe care Fiorentina a plătit-o în vara lui 2016 (2 milioane de euro), dar formația viola cere și procente dintr-un viitor transfer. Pentru moment, transferul lui Ianis nu a fost oficializat, dar jucătorul a primit acceptul de a se antrena alături jucătorii de la Viitorul.

dscn7264

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Ianuarie 2018, 09:08

Si nu puteau sa joace amandoi si Ianis si Eric ? L-au dat pe Tucudean ,acum pe Eric. Sigur Hagi are solutii. A facut bine ca si-a adus baiatul acasa.

dumitavi
dumitavi  •  14 Ianuarie 2018, 06:23
Postat de maradona5 pe 13 Ianuarie 2018, 21:44

Regele blatist e genial ca de obicei

In ce an esti nascut, 2002?

raikkonen79
raikkonen79  •  14 Ianuarie 2018, 01:42
Postat de Patraulea Trandafir pe 13 Ianuarie 2018, 21:40

Cum credeți că s-ar chema mai nimerit turma de miei din Ovidiu ? Gigitorul sau Slujitorul ?

Spaima ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close