FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Anunț de ultimă oră al lui Marica! Moment extrem de important în cariera atacantul român

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 18:24

Ciprian Marica a anunțat că mâine este o zi extrem de importantă pentru viitorul său. Atacantul va efectua un control medical care îi va "spune" dacă va mai putea evolua. 

"Mâine voi efectua un ultim control medical și voi afla dacă mai pot juca fotbal. De asta am amânat până acum să semnez cu o echipă.

Am acea ofertă din prima ligă spaniolă, însă nu am vrut să merg la control și să nu fie totul ok. Ce-i drept, am fost măcinat de accidentări până acum și asta s-a văzut și la Steaua.

După 4 operații la genunchi nu mai sunt ca nou și se vede, s-a văzut și când am fost la Steaua. Am tot amânat revenirea, a trebuit să fac tot felul de intervenții.

Pe finalul săptămânii trebuie să dau răspunsul unor echipe care mă așteaptă. Vreau să știu dinainte sigur, nu să mă fac de râs, pentru că ei cu siguranță mă vor supune la teste", a zis Marica la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
montgomerry
montgomerry  •  19 Octombrie 2016, 21:00

Si Mitea zicea acum ceva vreme ca are oferte,nu stiu de care,dar asa zicea el.Nu l-am crezut,cum nu-l crede nici pe Marica. Poate ca a venit vremea sa se apuce de altceva,ca fotbal nu mai joaca.

para.para
para.para  •  19 Octombrie 2016, 20:44
Postat de Alex Marin pe 19 Octombrie 2016, 19:12

Se bat pe el Real,Barca,Chelsea......

Pe asta nici Al-Garoafa nu-l mai vrea.

spion_kop
spion_kop  •  19 Octombrie 2016, 20:23

lasa Marica, daca ies analizele prost te angajezi la Facebook ca youtuber, sunt destui *** *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close