FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț de ultimă oră făcut de FCSB » Ce se întâmplă cu ultimele două amicale ale echipei roș-albastre

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iulie 2017 12:27

FCSB a anunțat că ultimele două amicale din Olanda, cu Waasland-Beveren si KV Oostende, se vor juca fără spectatori.

Decizia a fost luată pentru că nu au fost întrunite condițiile necesare pentru asigurarea siguranței spectatorilor. Spre deosebire de primele meciuri, ultimele amicale nu se vor disputa la baza de pregătire ale echipei roș-albastre, anunță FCSB.

În plus, steliștii anunță că meciul de azi, cu Waasland-Beveren, de la ora 19:00, va fi în direct pe pagina de facebook a clubului.

"FC Steaua București anuntă că ultimele două partide amicale din Olanda se vor disputa fără spectatori! Decizia a fost luată de autoritățile locale, unul dintre motive fiind acela că în baza unde se vor juca partidele nu sunt întrunite condițiile necesare pentru siguranța spectatorilor. Spre deosebire de jocurile cu Waasland-Beveren și KV Oostende, primele două (cu Team Regio Arnhem și FC Oleksandriya) au fost disputate la WWNA, baza de pregătire a Stelei, acolo unde accesul spectatorilor a fost permis.

Va multumim pentru înțelegere!

În altă ordine de idei, partida de astăzi, impotriva celor de la Waasland-Beveren (19:00 ora României), va fi transmisă în direct pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Menționăm faptul că eventualele probleme de calitate a imaginii sunt independente de noi, acestea fiind cauzate de nivelul scăzut al traficului de date pe teritoriul Olandei!"comunicat FCSB

FCSB - Waasland-Beveren se joacă azi, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT AICI.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
925045514183782
Montolivo Grig  •  04 Iulie 2017, 18:07

Ar fi venit culegatorii de ceapa si dovleci sa vada clona din berceni.

775590082554333
Iulian Niculae  •  04 Iulie 2017, 18:03

Cenzurați băi *** denumirea Steaua... echipa asta se numește fcsb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manty_one
manty_one  •  04 Iulie 2017, 17:27
Postat de catalynn pe 04 Iulie 2017, 16:41

Bai nu e corect, asa va tratati bai sutele de mii, de fapt milioanele de fani plecați la cules de căpșuni?! Oamenii aia isi făcuseră planuri sa vina la meci si voi va bateți joc de ei?! Si Yousuf era decis sa lase calculatorul, sa isi puna 5 euro din putinul sau pe cartela pre-paid si acum ca nu e mai e roaming sa ne înjure direct de pe marginea terenului :-)))))

grea viata ai...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează