FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț de ultimă oră! Încă o echipă se interesează de Rotariu și a avut un scouter pe Arena Națională la meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 11:00

Nicolae Stanciu și Alex Chipciu sunt doi dintre cei mai buni jucători ai lui Anderlecht în acest sezon. Pe lângă cei doi la formația belgiană ar putea ajunge și Costel Pantilimon.

Până atunci însă la rivala Club Brugge este dorit dinamovistul Dorin Rotariu. Site-ul voetbalnieuws.be anunță că Brugge îl monitorizează de mai mult timp pe atacantul "câinilor".

La partida câștigată de Dinamo în fața Stelei cu 4-1, belgienii chiar au avut un scouter în tribună, care a avut ce vedea. "Roti" a înscris un gol fantastic.

Sursa citată anunță că oficialii lui FC Brugge îl plac mult pe Rotariu, care nu doar că este tehnic, dar este și polivalent.

Și Dinamo Zagreb este pe urmele lui Rotariu, iar suma cerută de Dinamo este undeva în jurul a 3-4 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
729746053841665
Alimert Ozdemir  •  26 Decembrie 2016, 22:48

Nu mai spuneți de Nicuşor că el ne salvase la meciul cu Sparta Praga şi a făcut multe altele. Şi la Anderlecht se descurcă ceva gen ca la Steaua+el e cel mai scump român plătit anul ăsta(10 milioane de euro) aşa că nu mai comentați de el că toată lumea mai poate să greşească şi să rateze.

854605894625108
Silviu Apostol  •  26 Decembrie 2016, 17:50

Stimati tovarasi , nu ar fi mai cinstit sa ne anuntati TRANSFERUL , nu faptul ca au venit unii sa-l vada ? *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  26 Decembrie 2016, 13:48

Nicusor a fost mai mult un anonim in tricoul lui anderlecht. A fost pastrat in primul 11 doar datorita sumei mari de transfer. Sa zici ca ca fost printre cei mai buni de la Anderlecht este specific presei sportive romanesti de ***. Probabil unii ziaristi inca mai primesc cate 100 de coco sa scrie de bine de nicusor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează