FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț de ultimă oră! MM: "Vă spun în premieră că jucătorul a semnat! Aici se deosebește Gigi Becali de ceilalți patroni"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 12:27

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a anunțat azi că Gigi Becali i-a prelungit contractul mijlocașului Mihai Pintilii, 33 de ani.

Pintilii este suspendat pentru primele două etape, după ce a făcut la meciul împotriva lui U Craiova, în penultima etapă din play-off, când l-a înjurat pe arbitrul de rezervă, Octavian Șovre.

" Mihai Pintilii a semnat acum prelungirea contractului cu FCSB. Aici face Gigi diferența. Poate era mai puțin riscant să aștepți să se termine campionatul, să vezi dacă mai poate sau nu. Pintilii e foarte important în vestiarul echipei și ne va lipsi enorm în primele 2 etape. Să prelungești contractul unui jucător care face 34 de ani e un gest pe care ar trebui să-l împrumute și alți patroni-finanțatori-consilieri de la alte cluburi.

Ideea e că gestul lui Gigi nu e unul singular și mă bucur enorm că Pintilii va rămâne altături de noi. Oricum, el va rămâne în club și cred cu convingere că ne poate ajuta ani de zile de acum încolo în teren, așa cum face și Teixeira. Sunt jucători pe care nu îi recomandă doar calitățile, ci și longevitatea", a spus MM Stoica, la conferința de presă de azi.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
1629168823877397
Ilie Bebe Firica  •  19 Iulie 2018, 20:56

Pai bai mm sau cum iti spun ti-e voi fara pintili sant terminati nu aveti mijloc voua jocu vil face pintili nu este normal sai prelungiti contractu putea sa aibe si 46 de ani tot ii prelungeati contractu mm pnt ca el este inima lu fcsb hmmm.....

martinpen
martinpen  •  19 Iulie 2018, 16:52

Un mare patron ca a acceptat rugamintie lui mm, care a fost "felicitat" cum trebuie de Pintilii

858917524305727
Iulian Nicolaescu  •  19 Iulie 2018, 15:32

Parcă nea gigi nu mai era patron!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează