FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Anunț de ultimă oră privind biletele la Rapid - FCSB: „S-au vândut TOATE! Am făcut un compromis”

Suporteri Rapid/ foto Imago Images
Suporteri Rapid/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 20:07 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 20:27

Gheorghe Răducan, fostul lider al galeriei Rapidului, a anunțat că toate biletele destinate rapidiștilor la meciul cu FCSB s-au dat deja.

  • Rapid - FCSB are loc sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Au fost puse în vânzare 48.000 de bilete, în total, la derby-ul de pe Arena Națională. Suporterii de la FCSB au primit o peluză întreagă, deși, inițial, Rapid le-a oferit 5.400 de bilete. Ulterior, MM Stoica a anunțat că s-au mai deschis sectoare.

Lovitură pentru FCSB! Azi a venit decizia
FCSB
Lovitură pentru FCSB! Azi a venit decizia

Suporterii FCSB ar urma să primească 10.000 de bilete. Astfel, cei de la Rapid au vândut 38.000 de tichete. În tur, la FCSB - Rapid 1-2, 40.563 de oameni au fost în tribunele Arenei Naționale, cea mai mare asistență din acest sezon. Acest număr va fi depășit la retur.

Rapid - FCSB, sold-out

„S-au vândut toate biletele. Domnul Șucu a vrut pe Arena Națională, pentru că erau foarte multe cereri de bilete. Din punctul de vedere al galeriei, era mai bine pe Giulești. Dar am făcut un compromis pentru ca majoritatea rapidiștilor să poată să vadă acest meci.

Nu vor fi mai mulți fani FCSB, de asta vă asigur. În cazul în care cei de la FCSB epuizează biletele, se vor suplimenta. În măsura în care se poate. Ei nu au vrut toată peluza de la început. Gheorghe Mustață a zis că nu vrea toată peluza. Noi am fost deschiși, pentru spectacolul fotbalistic”, a declarat Gheorghe Răducan, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

MM Stoica, anunț despre bilete

„Peluza de pe Arena Națională are 12.815 locuri. Nouă ne-au fost repartizate 5.400, adică TOATĂ peluza. Sau… 42%.

UPDATE : Se pare că se vor mai deschide sectoare. Nu-mi este clar de ce nu s-au deschis de la început toate, dar ideea e să încercăm să luăm bilete până când reușim!”, a scris Mihai Stoica, miercuri, pe Facebook.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu nu are dubii cine îl poate înlocui pe Ngezana în derby-ul cu Rapid: „Dacă este apt Chiri, va juca titular”

Citește și:

Cu 4 zile înainte de Rapid - FCSB, aprinde derby-ul: „Fanii vor veni steliști, vor pleca rapidiști”
Rapid - FCSB
Cu 4 zile înainte de Rapid - FCSB, aprinde derby-ul: „Fanii vor veni steliști, vor pleca rapidiști”
Gigi Becali a cerut, Kyros Vassaras a îndeplinit » Cine va arbitra derby-ul dintre Rapid și FCSB
FCSB
Gigi Becali a cerut, Kyros Vassaras a îndeplinit » Cine va arbitra derby-ul dintre Rapid și FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Aframovici
Aframovici  •  07 Martie 2024, 20:40
Postat de pelicansli pe 07 Martie 2024, 14:04

De acord, Hai Dinamo!

Si uite asa, din impaciuitor cu ganduri bune, care vrea sa vina cu copilul pe stadion, am trecut la acceptare de rasism, injurii si alte cele. Toate intr-un singur reply. Ce repede ne schimbam. Pacat, aveai un punct de vedere foarte bun.

Aframovici
Aframovici  •  07 Martie 2024, 20:38
Postat de allez.les.rouges pe 07 Martie 2024, 13:33

Filozofezi prea mult pentru o lume din Giulești profund needucată, unde scuipații și punguțele cu urină zboară libere că *** bineștiute! Te rog semem mic și drag sa nu mă iei la matineu, pentrucă nu accept asta.... Sa fii tu sănătos ca să încerci să educi puzderia de lustruiți europeni din Giulești, cu alură și prestanță de catedrală Vest europeană, locul unde îi găsești frecvent pe giuleștenii îngenuncheați de necazuri și infirmități închipuite. Nu îți mai răspund, te felicit că ești idealist și dinamovist ca și mine, care dorim o societate ideală ca un falanster perfect, dar pe care nu o vom găsi niciodată într-o lume plină de gigiști și de bocciii primordiali. Hai Dinamo București!Punct.

Pelicansli are dreptate in ce spune, desi de injuraturi nu vom scapa niciodata, cum nici in cele mai civilizate campionate nu s-a scapat de asta. Tu pe de alta parte, prin generalizari de genul asta nu faci decat sa te cobori sub nivelul celor pe care ii acuzi, esti mai rau decat cei pe care incerci sa ii jignesti. Si eu as putea face generalizari despre galeria lui Dinamo, ca nu sunt injuraturi doar pe Giulesti si in rest usi de biserica. Daca ai fi inteles mesajul lui complet nu te-ai fi hazardat la asemenea mesaj, dar probabil e prea mult pentru tine. Primavara frumoasa!

wonderkid
wonderkid  •  07 Martie 2024, 18:15

Rapidistii liberi nu au nevoie de lideri!!! *** asta si omuletul michelin sunt lideri doar pentru cei ca si ei Peluza plina de ***, adevaratii rapidisti sunt la t2 !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează